News Flash:

Kids Fest, premii la cumparaturi si targ de produse naturale, in week-end, la Iulius Mall

7 Septembrie 2018
940 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Mall Timisoara

Sfarsitul de saptamana aduce noi optiuni de petrecere a timpului liber pentru clientii Iulius Mall: un targ dedicat copiilor si altul de produse naturale, dar si numeroase premii la cumparaturi

Daca tot se apropie inceperea unui nou an scolar, in acest week-end, demisolul Iulius Mall gazduieste targul Kids Fest. Acesta reuneste 10 expozanti, cu o gama variata de produse, articole si servicii pentru copii. Clientii vor gasi aici: programe de dezvoltare personala si cursuri pentru cei mici, oferte pentru gradinita, after school si cursuri de limba germana, carti pentru copii, servicii medicale dedicate, dar si diverse decoratiuni pentru prichindei. 

Un alt targ are loc la parterul mall-ului, de aceasta data dedicat persoanelor care acorda o mare importanta produselor naturale. Pana duminica, pot descoperi aici 18 expozanti, care au pregatit o varietate de articole naturiste: de la ceaiuri, miere, sucuri naturale, siropuri, tincturi si ciocolata de casa, pana la lavanda, creme, alifii, bijuterii antialergice, cristale, minerale, sapunuri naturale, incaltaminte ortopedica, uleiuri volatile si suplimente alimentare.

Pana pe 16 septembrie, la Iulius Mall continua campania „Mamici cool la back to school”. Sesiunile de shopping pentru rechizite, tinuta din prima zi de scoala sau pur si simplu pentru relaxare sunt rasplatite cu surprize. Primii 100 de participanti din fiecare zi vor primi un premiu garantat. In plus, pe 10 si 17 septembrie vor fi premiati cate 18 clienti, astfel: sapte vor primi tablete, alti sapte vor merge la shopping, doi vor avea rucsacuri U Man si alti doi le vor oferi copiilor penny board-uri U Man. Pe 17 septembrie va fi desemnat si marele castigator, care va pleca cu familia intr-un city break la Europa Park, in Germania.


iulius mall cumparaturi kids fest dezvoltare personala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004712 (s)