News Flash:

Jo Jo Dan il înfrunta pe Jamal James la Long Island, pe 15 iulie

30 Iunie 2017
1438 Vizualizari | 0 Comentarii
jo jo dan
Boxerul român Jo Jo Dan, fost challenger la titlul mondial, îl va înfrunta pe americanul Jamal James, pe 15 iulie, într-un meci la categoria welter programat să aibă loc la Nassau Veterans Memorial Coliseum din Long Island.
In gala ce va avea loc sub numele de Premier Boxing Champions, meciul dintre Jamal James (20 victorii, 1 infrangere) si Jo Jo Dan (36 victorii, 4 infrangeri) e programat pe durata a zece runde.
"Am revenit la categoria welter pentru acest meci din 15 iulie si vreau sa am o evolutie buna ca sa revin in carti pentru un meci de titlu mondial", a declarat romanul Jo Jo Dan, intr-un comunicat al organizatorilor.
"Am avut un cantonament excelent la sala fratilor Grant in Montreal si sper sa fiu in forma in seara meciului. Eu si echipa mea suntem incantati sa luam parte la un astfel de eveniment care readuce boxul in Long Island", a mai spus Ionut Dan Ion, cel care foloseste numele de ring Jo Jo Dan.
'Sunt nerabdator sa revin in ring pe 15 iulie. Sunt bucuros ca am alaturi o astfel de echipa si pot lupta intr-o gala la Long Island. M-am antrenat din greu si sunt dornic sa revina in ring si sa imi arat calitatile", a spus, la randul sau, Jamal James.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004730 (s)