News Flash:

SOC in tenis! Venus Williams, implicata intr-un accident rutier mortal!

30 Iunie 2017
971 Vizualizari | 0 Comentarii
venus
Venus Williams, vedeta americana de tenis, a fost implicata intr-un accident de masina care a dus la moartea unui barbat in varsta de 78 de ani, scrie BBC.
Un purtator de cuvant al politiei Palm Beach Gardens din Florida a confirmat pentru BBC ca investigheaza un accident fatal care o implica pe campioana de Grand Slam.
Un barbat a fost dus la spital dupa accidentul din 9 iunie si a murit dupa doua saptamani din cauza ranilor suferite, a declarat purtatorul de cuvant.
Potrivit TMZ, politia crede ca de vina a fost sportiva, insa avocatul ei spune ca a fost un accident.
Barbatul care si-a pierdut viata, Jerome Barson, calatorea cu sotia lui, care se afla la volanul masinii. Cei doi se aflau intr-o intersectie in momentul in care s-a produs coliziunea.
Venus Williams a intrat brusc in calea lor si nu a reusit sa elibereze drumul la timp din cauza blocajelor de trafic, potrivit declaratiilor martorilor dintr-un raport al politiei obtinut de mass-media din SUA.
Si sotia lui Jerome Barson a fost dusa la spital, insa aceasta se afla in afara oricarui pericol.
"Venus Williams este vinovata de incalcarea dreptului de sedere al celuilalt conducator auto", se arata in raportul politiei, adaugand ca nu exista alti factori precum consumul de droguri, de alcool sau utilizarea telefoanelor mobile.
Campioana in varsta de 37 de ani a spus politiei ca nu a vazut masina cuplului si ca ea conducea incet.
Malcolm Cunningham, avocatul sportivei, a declarat pentru CNN: "Williams a intrat in intersectie pe o lumina verde. Raportul politiei estimeaza ca aceasta calatorea cu 5 km / h cand doamna Barson a intrat in masina ei”.
"Autoritatile nu au emis vreo citatie pe numele lui Williams. Acesta a fost un accident nefericit si Venus isi exprima condoleantele pentru familia indoliata", a adaugat Cunningham.
Saptamana viitoare, Venus Williams trebuie sa joace al 20-lea turneu de la Wimbledon la Londra.  Mediafax.ro

venus williams malcolm cunningham
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006304 (s)