News Flash:

Jaf la un magazin din judetul Timis. Hotii au furat din seif o suma mare de bani

9 Septembrie 2017
1254 Vizualizari | 0 Comentarii
jaf casa
Seiful unui magazin din localitatea Giarmata, judetul Timis, a fost spart, in noaptea de joi spre vineri, hotii reusind sa fuga cu sute de mii de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Timis, Ancuta Morariu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, ca mai multe persoane au patruns prin efractie intr-un magazin din localitatea Giarmata, au spart seiful si au furat banii pe care i-au gasit.
“In cursul acestei dimineti, politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca persoane necunoscute ar fi patruns prin efractie intr-o societate comerciala situata pe raza localitatii Giarmata, iar din interior, dintr-o caseta metalica, ar fi sustras o suma de bani. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, politistii efectuand cercetari in vederea identificarii si depistarii autorilor”, a afirmat Ancuta Morariu.
Potrivit unor surse din cadrul IPJ Timis, seiful spart apartine unui magazin Agroland, iar suma de bani furata se ridica la sute de mii de lei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004521 (s)