News Flash:

J Balvin a pus ochii pe o vedeta din Romania

27 Aprilie 2014
2040 Vizualizari | 0 Comentarii

Chiar dacă are aproximativ un an de când s-a despărţit de fostul iubit, Xonia este foarte greu de cucerit. Bărbatul ideal trebuie să aibă o serie de calităţi, iar cântăreaţa ni le-a povestit într-un interviu pentru emisiunea Click!, difuzată de Prima TV, de luni până vineri, de la ora 22:30.

Vedeta se pare că îşi revine mai greu după despărţirea de F Charm survenită acum aproximativ un an de zile. După trei ani de relaţie cei doi s-au separat când toată lumea aştepta ca ei să se căsătorească. În prezent însă, cântăreaţa se pare că este pe drumul cel bun chiar dacă este încă singură şi dragostea se lasă aşteptată.

 

 

"Sunt foarte împlinită în momentul de faţă atât pe plan personal cât şi profesional. Nu depind de nimeni ca să fiu fericită. E foarte important să ne apreciem noi pentru ceea ce facem şi să încercăm să fim fericiţi."

 

Chiar dacă nu visează la un prinţ pe cal alb, Xonia are ceva idei despre cum ar trebui să fie bărbatul ideal pentru ea: "Există o persoană care cu perfecţiunile şi defectele sale poate fi ideal pentru tine. Iubirea este surprinzătoare şi poate veni oricând."

 

Cântăreaţa a vorbit şi despre relaţia tot mai apropiată pe care o are cu J Balvin în momentul de faţă. " Este un artist foarte talentat care este pasionat de ceea ce face şi pune mult suflet în munca sa. Este exact ca mine, iar personalitatea lui este una deosebită."

 

Aceste declaratii ne fac să credem că Xonia a făcut o pasiune pentru colegul ei de scenă, mai ales că ea la această întrebare ne-a răspuns ambiguu: "Poate sunt deja îndrăgostită, nu se ştie." Click.ro


xonia f charm j balvin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1360 (s) | 33 queries | Mysql time :0.036136 (s)