News Flash:

IULIUS MALL TIMISOARA gazduieste, in week-end, evenimente dedicate ZILEI JANDARMERIEI si un super show de dans sportiv

1 Aprilie 2016
1095 Vizualizari | 0 Comentarii
Ziua Jandarmeriei 2016
Exercitii de dresaj ale cainilor ciobanesti si rottweileri, demonstratii de autoaparare executate de luptatorii subunitatii antiteroriste, prezentarea tehnicii de interventie, toate acestea vor avea loc sambata, 2 aprilie 2016, la Iulius Mall Timisoara, cu ocazia sarbatoririi a 166 de ani de la infiintarea Jandarmeriei Romane. 
Totodata, jandarmii gruparii mobile „Glad Voievod” au pregatit un moment special pentru copii: micutii vor avea ocazia sa coboare pe tiroliana, sub supravegherea specialistilor. Evenimentele prilejuite de Ziua Jandarmeriei vor debuta  la ora 11.00 si se vor desfasura in Curtea de Onoare.
Tot sambata, in Iulius Mall vor rasuna ritmuri de samba si nu numai. In avanpremiera Campionatului European de Dans, care se va desfasura la Timisoara in luna aprilie, Clubul de Dans Magnum Team va sustine pe 2 aprilie, de la ora 18.00, in zona Intersport, un super show pe ritmuri de samba, cha-cha, vals, tango, jive si paso doble. 
Pana luni inclusiv, la Iulius Mall Timisoara se desfasoara doua targuri, cu oferte speciale dedicate doamnelor si domnisoarelor. La Bag Expo, gentile si accesoriile din colectia anterioara au preturi reduse cu pana la 50%, iar la Expomineralia, vedetele targului sunt bijuteriile realizate din pietre in stare bruta, asa cum sunt cele din diamante neprelucrate, safir imperial, smarald, topaz, tanzanit, rubin si multe altele.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1423 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005249 (s)