News Flash:

Cheloo, cercetat sub control judiciar

31 Martie 2016
1223 Vizualizari | 0 Comentarii
cheloo
Cheloo, liderul trupei de hip hop Parazitii, este cercetat sub control judiciar pentru trafic de droguri, in timp ce pentru alte sase persoane din dosar a fost luata masura retinerii.

Cheloo, liderul trupei de hip hop Parazitii, a fost miercuri audiat de procurorii DIICOT, intr-un dosar de trafic de droguri. La perchezitii, anchetatorii au gasit 10 grame de cannabis.

Cheloo, pe numele lui Catalin Stefan Ion, ar fi incercat sa vanda droguri unui ofiter sub acoperire. El este banuit ca ar face parte, alaturi de alte opt persoane, dintr-o retea de traficanti. Cumparau cannabis in cantitati mari din Bucuresti si il vindeau mai departe.

Miercuri dimineata, procurorii i-au perchezitionat locuinta de langa Breaza, dar si apartamentul din Bucuresti a hip hopperului Cheloo.

Anchetatorii au cautat droguri in casa artistului si au gasit 10 grame de cannabis. Cheloo are o melodie in care vorbeste despre relatia lui cu iarba, asa cum i se mai spune canabisului.

Paginile lui de socializare s-au umplut rapid de mesaje de sustinere din partea fanilor: "Cred ca i s-a facut o inscenare, nu pot sa cred, e un om deosebit, sigur a incurcat pe altii", "Sper ca totul sa fie bine! Respect CHELOO ! Big up, omu' integru."

Procurorii il ancheteaza inca din 2014 si presupun ca face parte dintr-o retea de traficanti de cannabis. Anchetatorii au banuiala ca suspectii cumparau droguri in cantitati mai mari din Bucuresti, pe care le vindeau cu 50 de lei gramul.

"Nu vorbim de un anume mediu... In general, in mediul tinerilor, consumatori de canabis. Si in ceea ce priveste pretul, era cel cunoscut, cel de 50, 60 de lei per gram", spune un ofiter DIICOT.

Anchetatorii au dus la audieri zeci de persoane, printre care si minori, elevi de liceu, ridicati chiar in timpul orelor de curs.

80 de tineri, toti consumatori de droguri, au ajuns si ei in birourile procurorilor. Nu ca sa fie pusi sub acuzare, ci ca sa povesteasca de unde se aprovizionau cu marfa.

In privinta lui Cheloo, anchetatorii vor stabili daca artistul este implicat in acest dosar.

cheloo parazitii diicot procurorii anchetatorii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1347 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006493 (s)