News Flash:

BOMBA! Miliardarul Ioan Neculaie se insoara cu Iuliana Luciu

1 Aprilie 2016
1912 Vizualizari | 0 Comentarii
iuliana luciu00
Dupa un an de relatie cu Ioan Neculaie, Iuliana Luciu e pusa pe fapte mari. CANCAN.ro a aflat detalii inedite despre relatia celor doi.
In ultimii doi ani, sora Nicoletei Luciu a pozat in femeie singura si fara obligatii, aflata in asteptarea printului pe cal alb. Ei bine, cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, Iuliana nu a putut ascunde prea mult timp faptul ca se iubeste cu un barbat putred de bogat. Ce-i drept, nu a venit el pe cal alb, ci pe multi cai putere, si nici nu mai este la prima tinerete, insa, inca mai are cautare printre domnisoare. Este vorba despre Ioan Neculaie, millionarul de la Brasov, cunoscut pentru faptul ca platea bani grei unor personaje cunoscute din showbiz, pentru a intretine relatii sexuale. De altfel, omul de afaceri este si personajul-cheie in dosarul “Prostitutie si proxenetism in showbiz”. Revenind la povestea noastra, se pare ca Iuliana si iubitul ei au o relatie de aproape un an, timp in care barbatul a rasfatat-o pe asistenta TV cu cadouri scumpe, precum o masina de lux si bijuterii de zeci de mii de euro.

Iuliana Luciu se casatoreste cu Ioan Neculaie
Nimic neobisnuit pana acum, pentru un milionar excentric, obisnuit sa faca astfel de gestul. Senzationalul de abia acum incepe.  Arestat in luna februarie pentru evaziune fiscal si spalare de bani, Ioan Neculaie a fost plasat mai apoi in arest la domiciliu. In tot acest timp, Iuliana a fost intr-o scurta vacanta in America si a locuit in casa milionarului. Insa, imediat ce acesta s-a intors acasa, asistenta TV s-a intors si e ape meleaguri autohtone. Desi, la prima vedere, Iuliana parea un simplu moft pentru omul de afaceri, CANCAN.ro a aflat ca, in realitate, lucrurile nu stau deloc asa. Se pare ca omul de afaceri este atat de indragostit de Iuliana, incat planuieste sa se casatoreasca: ”La o firma de bijuterii de lux au fost comandate un set de verighete, care au fost platite de catre Ioan Neculaie. Bijuteriile au costat 8000 de euro si sunt superbe. Termenul de predare a acestora este de 10 aprilie. Oamenii “de casa” ai acestuia sustin ca el se va casatori civil cu Iuliana in viitorul apropiat”, a declarat o sursa de incredere, pentru CANCAN.ro.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004862 (s)