News Flash:

Iulia Albu si-a ales un nou animal de companie!

15 Decembrie 2013
1188 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulia Albu a șocat la începutul acestui an, atunci cand a apărut la diverse evenimente cu o găină neagră, despre care presa a spus că ar fi vinovată într-o anumită măsură de divorțul de Mihai Albu.
Mihai Bendeac făcea o glumă despre Loulou, așa cum a botezat-o Iulia:„PS - Uite un avantaj în a avea o găină ca animal de companie! In cazul unui război sau al unui cataclism, pe vremuri de foamete, ultima ei masă va fi ciorbă de găină și pulpe la cuptor. In timpul ăsta, noi o să stăm pe telefon cu ăia de la Wu Xing să ne dicteze cum să-l gătim pe Azorel...”
După găină, Iulia a continuat să apară cu diverse animale, printre care o pisică Sphynx, fără păr, apoi cu un cățel bulldog francez pe care îi era greu să îl țină în brațe din cauza greutății.
Aseară, la emisiunea WoWbiz, producătorii i-au adus Iuliei mai multe animale de companie, iar aceasta și-a ales un iepure uriaș, pe care s-a chinuit să îl țină în brațe.
Gestul Iuliei de a alege iepurele nu este întamplător, ea afirmand că este nemulțumită de alegerea mai multor vedete de a apărea la diverse evenimente îmbrăcate în haine de blană și a spus că animalele cu blană se pot purta și vii. Ea este o susținătoare declarată a PETA, organizația care se ocupă de drepturile animalelor și nu concepe ca animalele să fie sacrificate pentru blănuri de mii de euro.
Imbrăcată într-o ținută neagră, Iulia a șocat ca întotdeauna, deoarece a apărut avand pe buze desenată o jumătate de cruce celtică, iar în mană a venit cu un craniu, operă a unei colege de-ale ei de la UNARTE. Acesta era modelat din lut și înfășurat cu sfoară.

iulia albu mihai albu mihai bendeac e azorel sphynx
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008127 (s)