News Flash:

Andreea Tonciu refuza sa mai doarma cu sotul ei. Motivul l-a spus chiar ea

2 Decembrie 2016
1366 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea tonciu2
Andreea Tonciu refuza sa mai doarma cu sotul ei, iar acest lucru se intampla de cand vedeta a nascut. Astfel ca bruneta l-a mutat pe Daniel, intr-o camera de la etaj.
Andreea Tonciu refuza sa mai doarma cu sotul ei si vorbeste pentru prima data despre decizia ei.  „I-am pregatit camera ei, cu patut, cu sifonier, cu toate ale ei. Doarme numai cu mine in pat de cand a plecat mama. Tin sa va anunt ca de trei saptamani, de cand a plecat mama mea, eu dorm numai cu Rebecuta, iar sotul meu doarme la etaj. Nu se supara, ca ma intelege. El o iubeste foarte mult pe Rebecuta. Ieri a venit sa doarma cu noi in camera si i-am spus sa se duca sus,” a spus Andreea la Antena Stars. Daca in urma cu ceva timp vroia sa angajeze o bona, acum Andreea nicinu vrea sa mai auda de asta.
De ziua ei, Andreea a avut parte de o surpriza emotionanta din partea fetitei ei. Este vorba de o declaratie de dragoste, scrisa pe o coala, evident de Daniel, tatal micutei. „Cel mai frumos cadou din viata mea, te iubesc enorm!„, a scris Andreea pe Facebook.
Andreea Tonciu refuza sa mai doarma cu sotul ei si nu vrea bona pentru fetita
„Deocamdata nu-mi doresc o bona. Sincera sa fiu, am apelat la o agentie de bone, mi-au trimis o poza cu o doamna si cand am vazut-o pe acea femeie, m-am speriat, crede-ma. Nu pot sa-mi las copilul pe mana oricui. Nu sunt pregatita sa am o bona” a declarat Andreea Tonciu.
 

andreea tonciu mutat doarma
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1315 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005963 (s)