News Flash:

Secretul concurentei de la „Gospodar fara pereche”. Petrecere-monstru pe iaht in Ibiza, alaturi de fete din dosarul “Prostituate pentru VIP-uri”

14 Octombrie 2017
4239 Vizualizari | 0 Comentarii
lili alex andreea gospodar fara pereche
Show-ul "Gospodar fara pereche" de la Pro TV e plin de surprize. Departe de a fi o tanara gata-gata sa se mute la tara, ea pare sa prefere, in ultima vreme, petrecerile pe iaht, in Ibiza, in compania unor domni generosi, dar si a altor tinere, unele dintre ele implicate in celebrul dosar de prostitutie care a zguduit showbizul.



Liana Pop, alintata Lili, este o frumoasa concurenta din show-ul "Gospodar fara pereche", care a reusit sa ii intrige pe telespectatori inca de la inceputul concursului.


La cei 20 de ani ai sai, tanara se lupta pentru inima studentului-gospodar Alexandru Abramiuc, din Negostina, judetul Suceava. Sau cel putin asa este scenariul show-ului. Pentru ca, in realitate, Liana pare sa fie o obisnuita a petrecerilor si destinatiilor de fite, asa cum se observa, de altfel, chiar din fotografiile pe care singura le posteaza pe retelele de socializare. 


Pornind de la informatiile primite de la cititori, s-a aflat ca Liana a avut parte de zile pline in Ibiza, la celebrele party-uri de inchidere a sezonului, de la sfarsitul lui septembrie. Pana aici, nimic nelalocul lui. Doar ca surse DAS categoria A ne-au confirmat ca nu au fost orice fel de petreceri. Mai precis, Liana a fost invitata, alaturi de alte 10-12 tinere frumoase, la un super-party pe un iaht de megalux, in compania unor oameni de afaceri misteriosi.


Totul a fost organizat in cel mai mic detaliu, fetele fiind aduse in Ibiza cu un avion privat, pe cheltuiala domnilor generosi in compania carora au petrecut ulterior. Zile in sir, distractia a fost stropita din plin cu sampanie si alte bauturi fine, iar de pe mese nu au lipsit dish-urile demne de restaurantele cu stele Michelin.


Iar bomba abia acum vine: printre cele 10-12 fete de la petrecerea exclusivista s-au aflat si cel putin trei dintre tinerele acuzate si judecate in dosarul de prostitutie care a tinut vreme indelungata prima pagina a ziarelor si deschiderile jurnalelor TV. 

pro tv prostitutie liana pop lili iaht megalux afaceri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004950 (s)