News Flash:

Deputatul PNL Mircea Rosca, vizat de DNA

11 Noiembrie 2014
1309 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele PNL Prahova, deputatul Mircea Rosca, a fost citat sa se prezinte, marti, la DNA Ploiesti, intr-un dosar in care este vizat si liderul PNL Azuga, cei doi fiind suspectati ca ar fi luat mita de la un om de afaceri caruia autoritatile locale i-au vandut un teren din Azuga.
Potrivit unor surse judiciare, procurorii DNA - Serviciul Teritorial Ploiesti fac cercetari intr-un dosar in care apar numele presedintelui PNL Prahova, deputatul Mircea Rosca, si cel al presedintelui filialei locale Azuga a PNL, Gabriel Popescu, ancheta vizand vanzarea catre un om de afaceri a unui teren din intravilanul statiunii Azuga, care apartinea domeniului public.
In acest dosar, deputatul Mircea Rosca, care este suspectat ca ar fi luat mita de la omul de afaceri, a fost citat sa se prezinte, marti, la sediul DNA Ploiesti, pentru audieri, in timp ce Gabriel Popescu a fost audiat deja in acest dosar, a mai spun sursele judiciare citate.
Primarul statiunii Azuga, Constantin Samson, a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX ca in urma cu cateva saptamani procurorii DNA au cerut de la Primaria Azuga mai multe documente privind vanzarea unui teren intravilan cu o suprafata de aproximativ 2.000 de metri patrati, situat la intrarea in Azuga dinspre Ploiesti, teren vandut in urma cu aproximativ trei ani unui om afaceri care ar fi reclamat ca a dat mita pentru incheierea tranzactiei. Mediafax.ro

pnl azuga azuga
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007925 (s)