News Flash:

Iohannis, atac la PSD: A marit salariile pana le-a micsorat

18 Aprilie 2018
947 Vizualizari | 0 Comentarii
klaus iohanis2

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, miercuri, schimbarile aduse de PSD nu aduc decat bulversari si incertitudini, afirmand ca social-democratii au marit salariile pana le-a micsorat, iar acum vor sa desfiinteze Pilonul II de pensii.
”Cred ca aceste vesnice schimbari nu aduc decat bulversari si incertitudini. Am observat ca PSD a facut un hobby din a schimba tot ce functioneaza in Romania, a schimbat sistemul de impozite si taxe, a marit salariile pana le-a micsorat, acum vrea sa desfiinteze pilonul II de pensii, nu este bine asa. Se poate guverna asa, dar nu cu rezultate bune. Parerea mea e ca lucrurile care au fost stabilite pentru multi ani si PSD a fost acolo, in Parlament, nu cred ca poate sa faca abstractie de faptul ca aceasta decizie a fost luata de toti factorii politici, nu cred ca este bine”, a declarat Klaus Iohannis.

El a mai spus ca prea multe schimbari duc la instabilitate. ”Daca se schimba, trebuie, nu trebuie, legile Justitiei. Se schimba, trebuie, nu trebuie impozitarea, salariile, acum umblam la sistemul de pensii, dupa aceea umblam la securitatea nationala, nu cred ca mergem spre o stabilitate a statului roman ci, dimpotriva, cred ca prea multe lucruri abordate in prea scurt timp, duc la o instabilitate pe care, in definitiv, nu si-o doreste nimeni”, a adaugat seful statului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007314 (s)