News Flash:

Ministrul Transporturilor, nemultumit de o parte a lucrarilor la Autostrada Lugoj – Deva. Ce spune Sova despre posibilitatea rezilierii contractului

17 Aprilie 2018
915 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada timis lugoj2

Potrivit unor surse din cadrul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara, ministrul Transporturilor, Lucian Sova, si directorul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Stefan Ionita, viziteaza, marti, santierele loturilor 3 si 4 ale Autostrazii Lugoj – Deva.

Pentru inceput, a fost vizitat santierul lotului 3, oficialii aratandu-se nemultumiti de mobilizarea slaba a antreprenorului pe acest tronson.

“Ministrul Transporturilor si directorul CNAIR sunt in vizita pe loturile 3 si 4 ale Autostrazii Lugoj – Deva. Mobilizarea antreprenorului de pe lotul 3 este slaba din nou, se mentin anumite probleme evidentiate si in alte dati. Pe lotul 4 lucrurile continua, merg intr-un ritm sustinut”, a confirmat, corespondentului MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al CNAIR, Alin Serbanescu.
Intrebat daca exista posibilitatea sa fie reziliat contractul cu antreprenorul de pe lotul 3 al Autostrazii Lugoj – Deva, Alin Serbanescu a precizat ca “decizia se ia doar la nivel de minister”.

La inceputul lunii aprilie, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a facut un control inopinat pe lotul trei al Autostrazii Lugoj – Deva, reprezentantii institutiei anuntand ca “s-a constatat o slaba mobilizare, insuficienta pentru realizarea proiectului in parametrii normali si la timp. De asemenea, au fost evidentiate si o serie de probleme nerezolvate pentru care se asteapta solutii viabile”.


lucian sova companiei nationale administrare stefan ionita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005237 (s)