News Flash:

INTERLOPUL care a lovit o salvamontista in Straja, la tribunal cu propunere de arestare preventiva - VIDEO SOCANT

8 Februarie 2016
1153 Vizualizari | 0 Comentarii
palesica
Constantin Palesica, recidivistul care a agresat o salvamontista intr-un bar din statiunea Straja (Hunedoara) va fi dus luni la tribunal cu propunerea de arestare preventiva, in timp ce jandarmul montan care a asistat la incident fara sa intervina va fi cercetat de Parchetul Militar Timisoara.
Palesica a fost retinut duminica pentru 24 de ore, dupa ce politia l-a ridicat pentru cercetari. El a fost condamnat in 2007, impreuna cu alte patru persoane, pentru tentativa de omor, dar a fost eliberat conditionat in 2013, noteaza siteul local voceastrazii.com.
In ceea ce il priveste pe jandarmul montan care a asistat la incident fara sa intervina, Jandarmeria Hunedoara "a desemnat o comisie care a desfasurat activitatea de teren, pentru a stabili exact ce s-a intamplat.La finalul verificarilor, comisia a stabilit ca Jandarmeria Hunedoara sa sesizeze Parchetul Militar Timisoara, avand in vedere ca exista posibilitatea unor fapte de natura penala. Jandarmul va desfasura activitati in alta structura pana la finalizarea anchetei, pentru ca aceste cercetari sa se desfasoare corect", a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, maiorul Nicolae Raducu, purtatorul de cuvant al IJJ Hunedoara.
La sfarsitul saptamanii trecute, salvamontista Miruna Inel (21 de ani) a fost batuta de recidivistul Constantin Palestrica intr-un bar din statiunea montana Straja (Hunedoara), la incident asistand fara sa intervina jandarmul montan Sorin Moldovan, aflat in timpul liber.

Galerie Video