News Flash:

INCREDIBIL! Un jandarm din Timis a fost batut de doua femei intr-un club de manele!

28 Martie 2017
1019 Vizualizari | 0 Comentarii
jandarmerie2
Un jandarm a fost batut de catre doua femei, in judetul Timis. Grozavia a avut loc intr-un club de manele din Lugoj, unde barbatul a vrut sa se distreze. Cheful s-a terminat la spital, dupa ce a fost snopit in bataie de catre doua cliente ale localului. 
Angajatul Ministerului de Interne se afla in timpul liber in club si, din motive ramase inca necunoscute, a intrat in conflict cele doua femei. Mai multi martori au sustinut ca jandarmul a fost lovit cu o sticla in cap, iar mai apoi, cand a vrut sa mearga la spital, inainte sa se urce intr-un taxi, a mai fost lovit, tot in cap, cu o scandura, scrie Lugojinfo.ro.
Desi martorii sustineau ca a avut un conflict cu patroana clubului, mai apoi s-a stabilit ca femeia a fost implicata in alt incident, cu cateva ore in urma. Barbatul batut de cele doua cliente a ajuns la spital plin de sange, fiind preluat de medici. Jandarmului i s-au acordat primele ingrijiri medicale si i-au fost cusute ranile.
Politistii au ajuns si ei la spital si au audiat mai multe persoane, pe marginea acestui incident fiind deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004788 (s)