News Flash:

Spectacol rupt din basme, la Timisoara, la Ora Pamantului. Balaurul de foc a invadat Piata Libertatii

26 Martie 2017
963 Vizualizari | 0 Comentarii
feature 15
Timișorenii au fost invitați să stingă lumina în seara de 25 martie, pentru a marca Ora Pământului. Evenimentul se sărbătorește anual, între orele 20:30 și 21:30. La Timișoara, Ora Pământului a însemnat și un spectacol cu foc, rupt din basme. Artiștii de la Amaris Agni au pus în scenă, în fața unui public de sute de persoane, „Balaurul cu șapte capete” al lui Petre Ispirescu.
Cu mic, cu mare, timișorenii s-au îndreptat, sâmbătă seara, spre Piața Libertății, acolo unde s-a ținut spectacolul dedicat Orei Pământului. Evenimentul a fost pus la cale de Primăria Timișoara, cu ajutorul trupei de artiști Aramis Agni, cei care au demonstrat că joacă cu focul este o adevărată artă.
Fără întârziere, show-ul a început la 20:30, iar spectatorii au fost imediat introduși într-o lume de poveste, spectacolul fiind inspirat din basmul „Balaurul cu șapte capete”.
„Povestea spectacolului are la bază celebrul basm al lui Petre Ispirescu. În show-ul „Basmul focului”, românașul și fata de împărat vor încerca să-l convingă pe balaur să le aprobe căsătoria. Curajoasă din fire, fata pleacă singură în călătorie spre a convinge creatura focului, însă este răpită de aceasta. Puterea iubirii îl aduce pe românaș alături de viitoarea soție, în încercarea de a o salva”, au transmis organizatorii evenimentului.
Zis și făcut, în fața celor câteva sute de timișoreni care au fost prezenți în Piața Libertății, s-a dezlănțuit un spectacol cu jonglerii cu foc, muzică, un balaur înflăcărat și nu numai.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004934 (s)