News Flash:

Un celebru prezentator TV a anuntat ca are cancer

17 Septembrie 2017
1101 Vizualizari | 0 Comentarii
larry
Starul de televiziune Larry King a anuntat ca a fost diagnosticat cu cancer la plamani in luna iulie si ca a beneficiat deja de tratament, relateaza joi agentia de stiri UPI. "Nu a fost cu adevarat o batalie", a declarat King la emisiunea "Extra", gazduita de Mario Lopez, despre modul in care a reactionat dupa diagnosticarea sa cu cancer.



"Din controlul meu medical face parte si o radiografie. O fac in fiecare an... si mereu a iesit normal. Apoi doctorul a spus: ”Vad o mica pata aici. Sa facem o tomografie”. Au facut o tomografie, iar apoi au spus: ”Sa facem o tomografie cu emisie de pozitroni... Nu cred ca mai exista alte tipuri de tomografii", a povestit celebrul prezentator de televiziune.



"Au scos tumoarea. Era maligna. Urmau s-o scoata, indiferent daca era maligna sau benigna. Au facut teste si mi-au spus ca sunt bine. Eram in stadiul intai", a mai spus King.



Larry King a suferit o interventie chirurgicala la Centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles la 17 iulie. "Medicul mi-a spus: 'Era maligna, dar erai in stadiul intai. Daca nu am fi scos-o, ai fi avut probleme in doi sau trei ani, dar am scos-o si ai avut noroc'", a declarat King pentru Us Weekly.



Legendarul prezentator de 83 de ani a avut nevoie de doua saptamani de convalescenta inainte de a reveni la serviciu. "Mi-au aratat ultima tomografie, care era curata. A fost amuzant sa vad locul in care era pata si acum nu mai este. Mi-au inlaturat 20% din plaman", a mai povestit el.



Larry King s-a lasat de fumat dupa ce a suferit un atac de cord in februarie 1987, despre care spune ca a contribuit la aparitia cancerului pulmonar. King a mai fost diagnosticat anterior cu diabet de tip 2 si cancer de prostata, care a fost tratat cu radiatii si nu a necesitat o interventie chirugicala.

cancer plamani prezentator larry king
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1392 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006521 (s)