News Flash:

Afland ca a fost inselata, mireasa a fugit de la nunta si s-a refugiat intr-un metrou. Acolo a fost abordata de un barbat… Nu i-a venit sa creada cand l-a vazut facand asta

18 Septembrie 2017
1247 Vizualizari | 0 Comentarii
mireasa
De fiecare data, omagiatului i se ureaza fericire si sanatate, dar iata ca se uita, deseori, de noroc. Dar daca n-am avea noroc, ne-am putea pierde sanatatea si nu ne-am mai putea gasi fericirea. Si indiferent de ce se spune, norocul este un ”ceva” indispensabil unei vieti fericite.
In continuare, va prezentam noua istorii neverosimile despre cum viata unor oameni s-a schimbat radical datorita unor mici, dar importante coincidente. Suntem aproape siguri ca nu s-a trecut, in aceste cazuri, fara interventia unor forte supreme.
1. M-am mutat, cu chirie, intr-un nou apartament. Locuiam acolo de doua saptamani. Intr-una din zile, am decis sa-mi organizez o zi de relaxare si ingrijire corporala si m-am dat din cap pana-n picioare cu argila albastra. Apoi cineva a intrat in apartament.
Eu – in costumul Evei, si albastra ca un avatar, am dat cu ochii de un tanar, socat, la randul sau, de priveliste. M-am ascuns repede in bucatarie si am insfacat un cutit. Tanarul a scos spray-ul lacrimogen, si am inceput apoi sa elucidam cine si cum se pomenise aici.
Pana la urma, s-a dovedit ca apartamentul apartinea acelui tanar, iar in chirie il daduse bunica sa, care dorea nespus de mult ca nepotul sau sa-si gaseasca perechea. Si pana azi, ne amintim cu drag si cu zambete de confruntarea noastra din acea zi. Eu n-am mai plecat din acel apartament, si traim impreuna intr-o armonie perfecta.
2. Pe langa casa mea isi facea veacul un vagabond. Intr-o buna zi, s-a apropiat de mine sa-mi ceara bani pentru un bilet la loterie. Nu l-am crezut, dar totusi i-am dat bani.
Iar aseara a venit la mine si mi-a intors banii, spunandu-mi: ”Va raman indatorat pana la sfarsitul vietii. Am cumparat un bilet la loterie si am castigat 25 de mii de dolari! Va multumesc!”
La drept vorbind, mi-au izbucnit lacrimile… Eram extrem de incantat ca am reusit sa-l ajut pe acest om sa se puna pe picioare, oferindu-i o suma atat de mica de bani.
3. Nu departe de casa mea, se afla un mic parc. Inca din copilarie, eu si sora mea petreceam mult timp in acest parc. Exista acolo un loc mistic, unde mama l-a intalnit pe tata, apoi sora mea l-a intalnit pe actualul ei sot.
Pai, iata astazi, in locul acela, m-am ciocnit de un tanar. El si-a cerut scuze si m-a ajutat sa ma ridic… Si se pare ca familia mea se pregateste deja de nunta!
4. Acum cateva zile, s-a pierdut motanul nostru, Freddy. Sotul meu mi-a spus ca motanul a plecat sa moara, ca doar are 13 ani. Fiul nostru, in varsta de 5 ani, ii simtea lipsa, iar noi nu stiam ce sa inventam si cum sa-i explicam cele intamplate.
Aseara, in timp ce ne plimbam, imi pregateam discursul in gand, si deodata aud cum ma striga fiul meu: ”Mama, priveste!” Ma uit, si vad ca tine in brate o copie exacta a lui Freddy, un motanel care arata exact asa ca Freddy al nostru cand era mic. Acum, noul Freddy locuieste cu noi, iar fiului meu i-am spus ca Freddy cel batran, printr-o minune, a intinerit.
Dupa aceasta intamplare ne gandeam impreuna cu sotul meu: dar daca intr-adevar pisicile au 9 vieti si in fiecare viata se reintorc la stapanii lor preferati, doar ca aratand un pic altfel?
5. Nu mai stiu a cata oara m-am convins ca soartei ii place sa faca glume pe seama noastra. Sora mea mai mare a avut o relatie ce a durat 5 ani, apoi s-a despartit de acel tip. S-a casatorit ulterior cu un baiat pe nume Alexandru. Si fratele meu a avut o relatie de mai multi ani, mai exact – 8 ani, dar n-a mers si s-au despartit. Apoi a intalnit o fata minunata, pe nume Alexandra…
Eu am avut o relatie de 3 ani cu un baiat. Dar ne-am despartit. Recent am cunoscut un tanar. Si ghiciti cum se numeste?
6. Am aflat ca sotul meu are o amanta chiar la nunta noastra. Nu am fost in stare sa ma controlez, am izbucnit in lacrimi si am fugit. M-am urcat in metrou si m-am lasat dusa, nestiind incotro…
Bineinteles ca toti calatorii se uitau straniu la mine: o mireasa in rochie alba, trista si in lacrimi, asa ceva – mai rar vezi. Dar iata ca un tanar, care, probabil, a vrut sa ma bine dispuna, m-a luat in brate si m-a scos din metro, ca si cum el ar fi fost mirele.
Ii multumesc! Acum sunt cu adevarat fericita alaturi de noul meu sot!
7. Pana la varsta de 10 ani, am locuit in orasul Taskent. Mama si matusa mea imi povesteau ca la gradinita prieteneam cu o fetita pe nume Daria si chiar spuneam ca, atunci cand voi fi mare, ma voi casatori cu ea.
De-atunci au trecut multi ani, iar eu m-am mutat cu traiul la Moscova, iar recent am facut cunostinta cu o fata. Am comunicat mult, iar asta ne-a apropiat si mai mult unul de altul. Numele ei este Daria, dar la inceput n-am acordat mare atentie acestui detaliu.
Cu timpul ne-am cunoscut reciproc, iar eu i-am povestit istorioara despre fetita de pe vremea gradinitei. E incredibil, dar fata asta s-a dovedit a fi acea Daria, de la gradinita. Urmeaza sa ne casatorim! Promisiunea e promisiune, iar eu sunt un barbat care se tine de cuvant!
8. S-a intamplat ca mi-am pierdut portmoneul, in care aveam acte, bani, carduri si fotografia pisicii… Peste doua zile, am gasit in autobus un telefon. Am sunat-o pe mama pagubitului pentru a aranja o intalnire.
Am mers sa ma intalnesc cu posesorul telefonului. Acesta era nespus de bucuros ca mai exista oameni onesti pe lumea asta. Printre altele, i-am spus ca si eu mi-am pierdut recent portmoneul si il inteleg…
Deodata, tanarul scoate din buzunar un portmoneu si ma intreaba daca nu cumva e al meu… L-am deschis, si am gasit acolo fotografia pisicii mele… Nici nu va imaginati cat eram de socati de aceasta situatie. Din portmoneu nu lipsea nimic, toate erau la locul lor. Am ramas prieteni buni. E uimitor cum soarta a facut sa ne intalnim!
9. In toamna, mama a fost diagnosticata cu cancer. Medicii i-au spus ca sansele de recuperare sunt minime. Stateam mereu cu ea in salon, la spital. Iar acasa era pisica, ce ramanea singura.
Ulterior, am decis sa iau pisica la spital, impreuna cu noi. Chiar in prima zi, pisica s-a culcat pe mama si a dormit asa toata ziua. A doua zi, de dimineata, asistentele au venit sa ia probe pentru analize si au observat ca pisica era fara suflare: murise…
Iar in ziua urmatoare, medicii ne-au anuntat cu surprindere ca boala este in remisie si ca rezultatele analizelor au iesit foarte bune. E un miracol! Pisica i-a daruit mamei viata – alta explicatie nu gasim…
Ai avut si tu parte de asemenea intamplari neobisnuite sau situatii incredibile? Cum crezi, e soarta sau sunt pur si simplu coincidente?
Daca te-a impresionat acest articol, arata-l si prietenilor tai!
Va dorim o viata plina de iubire! sursa: poatenustiai.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006596 (s)