News Flash:

Crima din Hunedoara. Motivul pentru care infirmiera de la Spitalul Municipal Lupeni si-a ucis fiul

10 Mai 2018
1482 Vizualizari | 0 Comentarii
crima42 1 2 1

Femeia care si-a omorat fiul in locuinta din Lupeni, judetul Hunedoara, a fost retinuta pentru 24 de ore. Aceasta le-a spus anchetatorilor ca l-a lovit cu un cutit pe barbatul de 36 de ani, pentru ca i-a cerut bani, el neavand un loc de munca, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Femeia de 58 de ani, care si-a ucis fiul miercuri dimineata si s-a autodenuntat dupa 12 ore, este infirmiera la Sectia Pediatrie a Spitalului Municipal Lupeni. Aceasta a fost retinuta de politisti, in timpul noptii de miercuri spre joi, urmand sa fie dusa, joi, in fata instantei cu propunere de arestare preventiva.

”Faptuitoarea este o infirmiera, angajata la Spitalul Lupeni, in varsta de 58 de ani. Miercuri, in jurul orei 05.30, in contextul unui scandal domestic cu fiul sau de 36 de ani, fara ocupatie, potentat de faptul ca i-a cerut mamei lui bani si se pare de o agresiune comisa de catre fiu asupra mamei, aceasta a scos un cutit din bucatarie si l-a lovit in zona toracica, dupa care a plecat la lucru, cu sotul sau, care se pare ca nu a auzit nimic. Miercuri, in jurul orei 17.00, dupa ce au venit de la serviciu, i-a relatat sotului ca ar fi comis aceasta crima. Autoarea a sunat imediat la 112 si s-a autodenuntat”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Gina Monica Cibian, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara.

Reprezentantii Spitalului din Lupeni, la care femeia de 58 de ani era angajata ca infirmiera, sustin ca nu a creat niciodata probleme.
”Este angajata spitalului. Lasam organele de cercetare penala sa-si desfasoare activitatea. Lucreaza in cadrul Sectiei Pediatrie ca infirmiera. Femeia a venit la munca, nu a avut nemotivate, si-a vazut de treaba ei”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Carmen Misarosi, directorul Spitalului Municipal Lupeni.


femeia omorat locuinta lupeni hunedoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007091 (s)