News Flash:

INCREDIBIL! Madona va deveni MAMA la 58 de ani!

8 Februarie 2017
1067 Vizualizari | 0 Comentarii
madonna0
Astazi , Madonna a primit o veste extraordinara, dupa ce autoritatile i-au acordat permisiunea sa adopte gemeni din Malawi, o tara situata in sudul Africii.
 

Madonna s-a aflat in sala de judecata cand s-a pronuntat hotararea, a declarat purtatorul de cuvant Mlenga Mvula. Aceasta a sosit la tribunal insotita de o escorta impunatoare de politie si de garzi de corp private, pentru a asculta decizia judecatoarei Fiona Mwale. Vedeta a facut niciun comentariu si nici reprezentantii sai nu au putut fi contactati. Cantareata americana a aratat de-a lungul anilor ca are o pasiune pentru Malawi si copiii de aici si prin urmare instanta de judecata a fost multumita si nu a putut opri adoptia gemenilor, a declarat Titus Mvalo, avocat al Madonnei in Malawi.
Purtatorul de cuvant Mlenga Mvula a indicat ca una din conditiile adoptiei a fost ca artista americana sa prezinte dovezi ca locuinta in care vor trai copiii este corespunzatoare. Mai mult, este vorba de doi gemeni de patru ani, pe nume Esther si Stella.


Artista a mai adoptat doi copii din Malawi, pe David Banda si Mercy James, in 2006 respectiv in 2009, atragand furia opinia opiniei publice care a criticat autoritatile ca permit ocolirea legilor care interzic adoptiile de catre cetateni straini. De asemenea, ea mai are doi copii, Lourdes si Rocco, din relatii anterioare, scrie Agerpres. La sfarsitul lunii ianuarie, cand justitia din Malawi a anuntat ca studiaza o cerere a Madonnei pentru adoptarea a doi copii, cantareata in varsta de 58 de ani a negat orice proiect de adoptie, sustinand ca s-a deplasat in Malawi in acel moment pentru a se ocupa de organizatia sa caritabila Raising Malawi. Infiintata in 2006, aceasta fundatie ofera programe de sanatate si educationale in special pentru fetele din aceasta tara.

madonna adopte gemeni malawi sudul africii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006509 (s)