News Flash:

VIDEO - O pustoaica de 18 ani s-a urcat BEATA la volan si a facut praf patru masini! Ce a urmat este incredibil!

6 Februarie 2017
1120 Vizualizari | 0 Comentarii
lore5
O tanara de 18 ani din Mexic a devenit "vedeta" pe internet, dupa ce a fost filmata in timp ce incerca sa mituiasca un politist, la scurt timp dupa ce produsese un accident rutier.
Lorena Daniela Aguirre s-a urcat la volan intr-o evidenta stare de ebrietate si a pierdut controlul autovehiculului, lovind alte patru masini parcate regulamentar. Ajunsi la fata locului, agentii de la politia rutiera au realizat ca tanara era evident bauta si au rugat-o sa coboare din masina. A fost momentul in care a inceput "spectacolul".
Initial, Lorena a incercat sa mituiasca un agent cu o bancnota de 100 de pesos (aproximativ 22 de lei), insa a fost evident refuzata, mai ales ca tot momentul era filmat. Ulterior, tanara imbracata extrem de sumar a incercat sa flirtreze cu politistii, insa nici asa nu a avut mai mult succes, dupa care a fost dusa in masina politiei. Nu inainte sa ofere alte cadre "gustate" de internauti (vezi tot clipul mai jos).
Lorena a fost arestata pentru conducerea autovehiculului sub influenta alcoolului, insa tot momentul a ajutat-o sa-si creasca celebritatea pe internet. Contul tinerei de Twitter a strans peste 50.000 de urmaritori in cateva ore.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007872 (s)