News Flash:

INCREDIBIL! La Timisoara inca se ridica masini, chiar daca Primaria a INTERZIS acest lucru

29 Iunie 2015
1169 Vizualizari | 0 Comentarii
Un nou scandal cu firma de ridicat masini "Ingerii Galbeni" din Timisoara. O localnica ii acuza pe angajatii societatii ca au sechestrat-o in timp ce incerca sa isi recupereze masina. Femeia este hotarata sa-i dea in judecata pentru ca, spune ea, i-au ridicat autoturismul abuziv. 
Violeta Derbac spune ca a trecut printr-un adevarat cosmar. Isi aminteste ca se afla impreuna cu sotul ei la un magazin Profi din Timisoara. Au lasat masina intr-o parcare si au revenit dupa aproximativ 10 minute, spune femeia. La intoarcere, oamenii si-au vazut masina ridicata pe platforma de angajatii societatii.
Femeia a inceput sa filmeze intreaga scena. Dupa cateva minute, cei doi au renuntat la disputa. Au plecat la sediul firmei sa isi recupereze masina. Acolo scandalul a continuat.
La fata locului a sosit politia. La vederea oamenilor legii, sustine femeia, angajata de la „Ingerii Galbeni” nu a mai recunoscut nimic si i-a dat procesul verbal in varianta in care l-a cerut pagubita, scrie ziuadevest.ro.
De cealalta parte, reprezentantii firmei spun ca nu este vorba de sechestrare si ca singura care a fost retinuta pana cand se achita amenda a fost masina.
Femeia este acum hotarata sa dea societatea in judecata. Primaria Timisoara a dat o hotarare de Consiliu Local prin care firma nu mai are voie sa ridice masinile din parcari private insa decizia a fost atacata in instanta, iar in acest moment este suspendata.
Violeta Derbac nu este prima persoana care se plange de comportamentul considerat abuziv al celor de la „Ingerii Galbeni”.

autoturismul abuziv violeta derbac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1367 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006032 (s)