News Flash:

Accident grav cu un mort si patru raniti pe DN 17, la Sintereag!

27 Iunie 2015
1279 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21
Un tanar de 25 de ani din judetul Timis si-a pierdut viata, vineri, in urma unui accident produs pe DN 17, in localitatea bistriteana Sintereag, incidentul fiind provocat de un alt sofer, care se urcase la volan sub influenta alcoolului. 
Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Bistrita-Nasaud, un tanar in varsta de 20 de ani, din Sintereag, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17, pe raza localitatii, pe fondul consumului de bauturi alcoolice si al nepastrarii unei distante de siguranta fata de masina aflata in fata sa, a intrat in coliziune cu aceasta. 
In urma impactului, cele doua autovehicule au parasit partea carosabila si au intrat in cate un cap de podet. 
Din accident au rezultat decesul timisoreanului de 25 ani, aflat in masina lovita, vatamarea corporala a conducatorului auto din Sintereag, precum si ranirea a trei tineri, de 17, 19, respectiv 20 ani, toti din localitatea Sieu Sfantu, pasageri in autoturismul al carui conducator auto nu a pastrat distanta de siguranta. 
Politistii au stabilit ca tanarul care a murit nu purta centura de siguranta in momentul impactului, motiv pentru care a fost proiectat in afara dubitei pe care o conducea. 
Purtatorul de cuvant al IPJ Bistrita-Nasaud, Virginia Rosca, a declarat pentru AGERPRES ca soferul vinovat de producerea accidentului avea o alcoolemie de 0,83 la mie in aerul expirat si s-a ales cu dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa si conducerea unei vehicul sub influenta alcoolului. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005523 (s)