News Flash:

Fostul sef al Politiei Timis, comisar-sef Gheorghe Popescu, condamnat in prima instanta pentru luare de mita

27 Iunie 2015
1265 Vizualizari | 0 Comentarii
comisar gheorghe popescu
Fostul sef al Politiei Timis, comisar-sef Gheorghe Popescu, a fost condamnat de magistratii Tribunalului Timis, in dosarul in care DNA Timisoara l-a trimis in judecata pentru luare de mita, la sase luni de inchisoare cu suspendare conditionata, cu termen de incercare de doi ani si sase luni. 
Instanta a mentinut masura controlului judiciar luata fata de inculpat, pana la ramanerea definitiva a hotararii. De asemenea, s-a dispus confiscarea televizorului cerut ca mita, iar inculpatul a fost obligat la plata sumei de 3.000 de lei cu titlul de cheltuieli judiciare catre stat. Sentinta poate fi atacata cu apel in timp de 10 zile de la comunicare. 
Potrivit rechizitoriului, 'la inceputul anului 2012, inculpatul Popescu Gheorghe, in calitate de inspector-sef al IPJ Timis, dupa ce a aprobat raportul de mutare a unui subordonat de la o sectie de politie in cadrul unei alte structuri aflate in subordinea sa, a pretins de la acesta un televizor cu plasma, in considerarea aprobarii anterioare a transferului. Astfel, la data de 09 martie 2012, politistul a achizitionat un televizor, la pretul de 999,90 lei, pe care in aceeasi zi l-a schimbat cu un altul ce avea o diagonala mai mare, in valoare de 1.699,90 lei, urmare a faptului ca inculpatul Popescu Gheorghe era nemultumit de dimensiunile si caracteristicile tehnice ale aparatului electronic respectiv'. 

Intre timp, Popescu Gheorghe s-a pensionat. AGERPRES 

popescu gheorghe
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006051 (s)