News Flash:

INCREDIBIL! Iata ce face MM Stoica dupa gratii

14 Ianuarie 2015
1440 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Stoica s-a simtit in pericol inca din momentul in care a fost incarcerat. Erau detinuti care il ironizau atunci cind treceau pe langa el, dar si altii care l-au amenintat in mai multe randuri.

Mihai Stoica s-a temut ca lucrurile ar putea degenera, astfel ca a decis sa scoata niste bani din buzunar pentru a-si asigura protectia. Aproximativ 30 de milioane de lei ar fi taxa de protectie pe care o plateste lunar celor patru oameni care il ajuta, scrie Fanatik.

Mihai Stoica a apelat la cativa grei ai penitenciarului Rahova pentru a-si asigura spatele. A discutat cu un fost luptator si i-a oferit un salariu lunar pentru ca, alaturi de alti trei fosti sportivi, de asemenea remunerati, sa il apere atunci cand are probleme.

"Era foarte speriat la inceput, chiar daca incerca sa nu o arate. Le raspundea tuturor celor care il ironizau. Dar cand a ajuns chiar sa primeasca amenintari, a luat imediat masuri. Plateste bine, oamenii sunt multumiti. Chiar daca de mult timp nu a mai avut probleme in inchisoare, iar bodyduarzii sai nu au mai avut activitate, el le da banii in continuare, luna de luna, asa cum s-au inteles", a povestit o sursa pentru Fanatik.

mihai stoica bani protectia taxa rahova remunerati amenintari
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006744 (s)