News Flash:

Vesti bune! Ce sectoare de autostrazi din vestul tarii vor fi finalizate in acest an

12 Ianuarie 2015
1283 Vizualizari | 0 Comentarii
Anul 2015 va fi cel care va aduce timisorenilor, dar si lugojenilor, posibilitatea de a trece granita spre vest doar pe autostrada. Compania de Drumuri spune ca vor fi finalizate atat tronsoanele de autostrada ramase neterminate de la Arad pana la granita, dar si lotul 2 de pe autostrada spre Lugoj.
Aflate deja in lucru, lotul 2 al autostrazilor Nadlac – Arad, respectiv Timisoara – Lugoj, vor fi finalizate in acest an. De asemenea, se vor termina si cei 1,8 kilometri care despart lotul 1 al autostrazii de la Nadlac si legatura cu autostrada din Ungaria, la granita, conform zf.ro.
Deci, in 2015 se va putea merge pe autostrada de la Lugoj pana la granita si de acolo mai departe spre vestul Europei. Mai sunt de terminat cei 25,6 kilometri ai lotului dintre Sanovita si Izvin, zece kilometri intre Arad si Pecica, dar si 1,8 kilometri de la capatul autostrazii la Nadlac si granita cu Ungaria, acolo unde vecinii mai au siei de finalizat cativa kilometri din ramura spre Romania a autostrazii M5, M43.
Avand in vedere ca este terminat si lotul 1 din autostrada Lugoj – Deva, putem spune ca pe autostrada se va putea circula de la Traian Vuia pana la iesirea din tara. Drumul dintre Sanovita si Izvin va deschide circulatiei si cei zece kilometri din A1 aflati intre Sanovita si intersectia cu A6, in prezent inchisi pentru ca... duc niciunde.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007216 (s)