News Flash:

Ediţia de miercuri a revistei Charlie Hebdo va avea un tiraj de trei milioane de exemplare

13 Ianuarie 2015
1742 Vizualizari | 0 Comentarii
Charlie Hebdo
Numarul de miercuri al revistei satirice Charlie Hebdo va avea un tiraj de trei milioane de exemplare, in loc de un milion cum a fost prevazut initial, a anuntat distribuitorul revistei, MLP, care primeste avalanse de comenzi din Franta si din strainatate.
Toate incasarile pentru primul milion de exemplare vor merge la Charlie Habdo, reteaua de distributie acceptand sa lucreze gratuit.
Mai multe state care nu difuzau ziarul francez de satira sau il distribuiau doar in cateva exemplare au solicitat deja cateva mii de exemplare din noul numar al saptamanalului Charlie Hebdo.
Potrivit avocatului publicatiei satirice, viitorul numar va contine caricaturi cu Profetul Mahomed si va fi editat in 16 limbi.
Saptamanalul satiric francez, care a fost vizat, pe 7 ianuarie, de un atac comis de doi jihadisti francezi, soldat cu 12 morti si 11 raniti, avea pana in prezent un tiraj de 60.000 de exemplare.
Printre victimele atacului se numara directorul publicatiei, Stéphane Charbonnier (Charb), si alti trei cunoscuti caricaturisti - Jean Cabut (Cabu), Bernard Verlhac (Tignous) si Georges Wolinski (Wolinski). Atacul a fost revendicat si de reteaua terorista sunnita Stat Islamic in Irak si Siria si de organizatia Al-Qaida in Peninsula Arabia. Mediafax.ro

charlie hebdo mlp
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005180 (s)