News Flash:

ATAC intr-un mall din Beijing: O femeie a fost ucisa si alte 12 persoane au fost ranite

11 Februarie 2018
993 Vizualizari | 0 Comentarii
atac mall

O femeie a fost ucisa si alte 12 persoane au fost ranite, duminica, dupa ce un barbat inarmat cu un cutit a atacat oamenii aflati intr-un centru comercial din capitala chineza Beijing, a anuntat politia locala, relateaza site-ul agentiei Reuters.
Incidentul a avut loc in Joy City Mall din cartierul Xidan, una dintre cele mai aglomerate zone comerciale ale metropolei. Atacatorul, in varsta de 35 de ani, a fost retinut de catre politisti.

Trei barbati si zece femei au fost transportati la spital, iar o femeie a murit din cauza ranilor grave. Potrivit serviciului de ambulanta, ranitii se afla in stare stabila.

Atacatorul, originar din provincia nordica Henan, a declarat in fata anchetatorilor ca "a vrut sa-si exprime nemultumirea", fara a fi oferite detalii suplimentare.
Potrivit informatiilor preliminare, incidentul nu are o natura terorista, fiind vorba cel mai probabil despre o persoana cu afectiuni psihice sau cu probleme personale. Cutitele sunt cel mai frecvent utilizate in astfel de atacuri, intrucat controlul armelor este extrem de strict in China.

Rata criminalitatii este extrem de scazuta in China in comparatie cu alte tari, in conditiile in care securitatea este ridicata in special in marile orase.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004545 (s)