News Flash:

INCREDIBIL! Cumparate de un an, minibuzele electrice nu pot circula pe strazile Timisoarei. Vezi din ce cauza

11 Mai 2015
1095 Vizualizari | 0 Comentarii
minibusuri electrice 1
Timisorenii si turistii care vor sa faca turul orasului nu se pot plimba cu minibuzul. Cele doua minibuze electrice cumparate de Primaria Timisoara in urma cu aproape un an nu sunt inca inmatriculate si sunt probleme cu actele. Desi stau la RATT, cele doua vehicule nici macar nu au fost predate oficial Regiei locale de transport, scrie tion.ro.
O astfel de masinuta, cu motor electric, descoperita, cu 14 locuri, a costat aproximativ 15.000 de euro bucata, vehiculele, productie chinezeasca, fiind achizitionate din Ungaria, potrivit reprezentantilor municipalitatii. De ce nu au fost inca inmatriculate?
„Este o problema, nu pot sa va dau detalii, city-managerul Sorin Dragoi se ocupa de subiect… Este o problema de neinteles. Aceste vehicule sunt cumparate din Uniunea Europeana, din Ungaria, unde pot circula, si in Romania s-a primit un aviz negativ din partea RAR la nivel national. Este de neinteles. Ele trebuie sa fie expertizate si supuse omologarii. Am spus OK, sa mergem sa facem omologarea, daca asta trebuie, desi este absurd, sa cumperi ceva din UE… Sorin Dragoi, care s-a ocupat de aceasta achizitie, le-a luat din Ungaria si nu s-a gandit ca ar putea sa fie o problema. In Ungaria circula fara probleme… Altfel de ce s-ar vinde, daca nu ar putea circula? Sa fie tinute la expozitie?”, a incercat sa explice primarul Nicolae Robu.

turul orasului minibuze electrice primaria timisoara nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005097 (s)