News Flash:

AVERTIZARE METEO: Ploi torentiale, descarcari electrice si vant, in toata tara, de duminica pana luni dupa-amiaza

10 Mai 2015
1118 Vizualizari | 0 Comentarii
ploua2
Ploi torentiale, descarcari electrice si vant vor fi, de duminica dupa-amiaza pana luni dupa-amiaza, la munte, in vestul, sud-vestul si centrul tarii si, partial, in restul teritoriului, potrivit unei informari transmise de Administratia Nationala de Meteorologie.
Aversele vor avea, in unele zone, caracter torential, vantul va avea intensificari de scurta durata, iar local vor fi conditii de grindina, atentioneaza meteorologii.
Cantitatile de apa vor depasi local 15-20 de litri pe metru patrat si izolat 30-40 de litri pe metru patrat, in special in zonele montane, in Oltenia si Transilvania.
"Din dupa-amiaza zilei de duminica, 10 mai si pana in partea a doua a zilei de luni, 11 mai, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferica accentuata ce se va manifesta la munte, in vestul, sud-vestul si centrul tarii si pe spatii mai restranse in restul teritoriului. Vor fi averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si conditii de grindina", se arata in informarea emisa de Administratia Nationala de Meteorologie.
Informarea meteorologica intra in vigoare duminica, la ora 15.00 si este valabila pana luni, la aceeasi ora. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006402 (s)