News Flash:

Ce hobby are Monica Iacob Ridzi in inchisoare

23 Noiembrie 2016
1059 Vizualizari | 0 Comentarii
monica iacob
Se pare ca Monica Iacob Ridzi a trecut peste problemele de sanatate. Fostul ministru 'se redescopera' in puscarie. Detinuta la Penitenciarul Gherla, fostul politician devine o actrita de succes.


Dupa mai bine de un an de cand aceasta a aderat la trupa de teatrua Penitenciarului, acum pleca pentru doua zile la Bucuresti pentru a juca pe scena Teatrului Nottara din Bucuresti. Aceasta a plecat de la Gherla impreuna cu alte sapte detinute spre Bucuresti unde va sta pana joi. Fostul ministru al Tineretului si Sportului face parte din echipa de teatru „Morgana” a Penitenciarului Gherla. 

Trupa a sustinut, intr-o sala a Teatrului National Cluj-Napoca, premiera spectacolului „Selfie”. Acesta este realizat in parteneriat cu Teatrul National Cluj-Napoca, scenariul si regia fiind semnate de Andreea Iacob, iar din distributie fac parte opt detinute ale Sectiei Exterioare Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, printre care si fostul deputat Monica Iacob Ridzi.
Potrivit datelor oficiale, piesa de teatru Selfie are un scenariu original bazat pe intamplari reale din viata fostului ministru Monica Iacob Ridzi si a celorlalte detinute. "Spectacolul, realizat in parteneriat cu Penitenciarul de Maxima Siguranta Gherla, Sectia exterioara Cluj-Napoca, are o distributie formata exclusiv din femei private de libertate. 

Scenariul este unul original, creat pe baza unor povesti reale din viata femeilor din distributie, care participa la acest spectacol nu doar jucand, ci si impartasind cu noi fragmente, imagini si stari din istoria familiilor lor. Astfel, spectacolul va reuni, ca un puzzle, fire din viata bunicilor si a copiilor acestor femei, povesti-oglinda din trecutul si din viitorul lor, care le oglindesc propriile vieti” se arata in descrierea spectacolului.

selfie povesti reale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004794 (s)