News Flash:

TRAGEDIE in judetul Timis! Un mort si trei raniti după ce un microbuz s-a rasturnat

10 Februarie 2017
1673 Vizualizari | 0 Comentarii
microbuz lovit de tir
O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, fiind transportate la spital, dupa ce soferul microbuzului in care se aflau a pierdut controlul volanului intr-o curba si s-a rasturnat, vineri dimineata, pe un drum judetean din Timis, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Timis, accidentul rutier a avut loc, vineri dimineata, pe drumul judetean 692, la iesirea din localitatea Gelu spre Varias.
Soferul microbuzului, care transporta patru muncitori angajati la o firma din Varias, a pierdut controlul volanului intr-o curba, a derapat si s-a rasturnat in afara partii carosabile.
“In urma accidentului, trei persoane au fost ranite, fiind transportate de urgenta la spital, iar o persoana a decedat. In microbuz se aflau cinci persoane, soferul si inca patru pasageri, soferul in varsta de 26 de ani nu a fost ranit. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Ancuta Morariu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Banat" al judetului Timis arata ca la locul accidentului s-au deplasat doua autospeciale de descarcerare, cinci ambulante si echipaje de la politie.
Traficul rutier a fost oprit pentru jumatate de ora.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1367 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005709 (s)