News Flash:

INCREDIBIL! 120 de romani au mancat si baut la un restaurant din Spania. Inainte de desert, au fugit cu totii fara sa plateasca!

3 Martie 2017
1088 Vizualizari | 0 Comentarii
restaurant
Proprietarii unui restaurant din oraselul spaniol Bembibre au reclamat la politie ca un grup de 120 de romani au plecat din local fara sa achite nota de plata.

Antonio Rodríguez, administratorul restaurantului Carmen, a spus ca cele 120 de persoane au intrat in restaurant si au spus ca vor sa sarbatoreasca botezul unui copil. S-au asezat la mese si au facut comanda, relateaza diariosur.es.
Persoanele au comandat aperitive, carne, sucuri, mai multe sticle de whisky si vin. Dupa ce au terminat de mancat, inainte de primi desertul, cele 120 de persoane s-au ridicat brusc de la masa, au fugit spre masini si au plecat fara sa achite nota de plata care se ridica la peste 2.000 de euro.
Angajatii spun ca nu au niciun dubiu ca cei 120 erau romani, pentru ca au recunoscut limba si, in plus, ar fi vazut un document de identitate al unuia din meseni, scrie stirileprotv.ro.
Echipajele de politie au ajuns in doar cateva minute la restaurant, dar nu au reusit sa identifice niciuna din persoane. Spera ca dupa ce vor viziona imaginile de pe camerele de luat vederi din zona sa gaseasca indicii care sa ajute la prinderea persoanelor.

bembibre
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006424 (s)