News Flash:

INCIDENT tragicomic la Calan! Politistii au bagat un barbat in...portbagaj! (VIDEO)

23 Iunie 2015
1305 Vizualizari | 0 Comentarii
politist calan

Trei politisti din Calan (Hunedoara) sunt cercetati disciplinar dupa ce au intervenit la un scandal izbucnit pe strada intre trei barbati si i-au ridicat pe acestia pentru a-i duce la sediul Politiei, iar pe unul dintre ei l-au urcat in portbagajul masinii pentru ca nu mai era loc in autoturism.

Primarul orasului Calan, Traian Iovanesc, a declarat ca, luni, a vazut pe o retea de socializare un filmulet in care doi agenti de la Politia Locala si un agent de la Politia orasului Calan au urcat in portbagajul masinii Politiei Locale un barbat recalcitrant. Incidentul a avut loc in urma cu o saptamana, insa a fost facut public abia luni, dupa postarea inregistrarii video pe internet.

“Politistii locali mi-au explicat ca au raspuns unui apel venit pe 112 in care se reclama ca trei barbati fac scandal la intrarea intr-un minimarket din oras. Cu o masina a Politiei Locale Calan au plecat doi agenti de-ai nostri si un politist. Cand au ajuns la fata locului cei trei erau recalcitranti si unul dintre ei stationa pe trecerea de pietoni din apropiere si incurca traficul in zona. Doi au fost ridicati si pusi pe bancheta din spate a masinii, iar al treilea a incercat sa fuga, fiind urmarit de politist. Barbatul a cazut si politistul l-a adus si l-a urcat in portbagajul masinii pentru ca nu mai era loc in autoturism. Am constatat ca a existat o incalcare a normelor si cei doi agenti ai nostri vor ajunge in fata comisiei de disciplina. Trebuie sa tinem insa cont de faptul ca persoanele aduse la sediu sunt cunoscute drept recalcitrante”, a spus primarul orasului Calan, potrivit ziuadevest.ro.

Potrivit acestuia, cel mai probabil, cei doi agenti se vor alege cu mustrare, fiind la prima abatere disciplinara.

De asemenea, seful Politiei Locale Calan, Nicolae Roman, sustine ca barbatul transportat in portbagajul masinii de Politie este “un vechi client”.

“Vasile Varga, zis Scanteie, in varsta de 45 de ani, este cunoscut cu antecedente penale si sunt multe persoane care l-au reclamat. Are amenzi in valoare de peste 10.000 de lei, insa niciuna achitata. El face scandal, deranjeaza cetatenii care ne sesizeaza. Noi mergem il ridicam si il ducem la sediu. Il amendam si apoi ii dam drumul. Practic nu exista o finalitate. In ziua in care a fost pus in portbagaj colegii mei nu au prea avut de ales. In zona situatia era tensionata si trebuia dus de acolo. Metoda folosita nu a fost una fericita motiv pentru care vor fi cercetati disciplinar”, a afirmat seful Politiei Locale Calan.

In ceea ce il priveste pe agentul de la Politia orasului Calan, superiorii acestuia nu au vrut sa comenteze situatia, insa surse din Inspectoratul de Politie Judetean Hunedoara sustin ca in cauza s-a deschis o ancheta disciplinara, iar politistul risca sa-i fie taiata o parte din salariu.

Galerie Video


sediul politiei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006665 (s)