News Flash:

Doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare pentru un fost deputat

28 Martie 2017
1074 Vizualizari | 0 Comentarii
arest la domiciliu
Tribunalul Bucuresti a admis acordul de recunoastere a vinovatiei incheiat de fostul deputat PMP Adrian Gurzau cu DNA, acesta fiind condamnat, marti, la doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenta in dosarul Carpatica. Decizia nu este definitiva.
"In perioada 8 aprilie 2015 – 1 noiembrie 2015, inculpata Toncescu Angela, membru si incepand cu data de 2 iulie 2015, presedinte al Consiliului de Administratie al SC Carpatica Asig SA, i-a promis inculpatului Gurzau Adrian, deputat in Parlamentul Romaniei si administrator in fapt al unei firme, care a si acceptat promisiunea, intocmirea unui contract de prestari servicii intre firma respectiva, in calitate de prestator si SC Carpatica Asig SA, in calitate de beneficiar", a anuntat DNA intr-un comunicat de presa la momentul inceperii urmaririi penale.
Potrivit sursei citate, contractul a fost incheiat la data de 2 noiembrie 2015, iar obiectul acestuia il constituia "furnizarea, de catre firma controlata de deputat, a unor servicii specializate de ”relatii clienti, info-line, contact center vanzare si marketing'', pe o durata minima de 5 ani", valoarea totala fiind de 270.000 de euro.
Mediafax.ro

tribunalul bucuresti adrian gurzau dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006022 (s)