News Flash:

Incident in trafic la Simeria. Un tanar a amenintat un alt participant la trafic cu un pistol de jucarie. Politistii fac cercetari

18 Mai 2017
966 Vizualizari | 0 Comentarii
pistol jucarie
Un tanar de 21 de ani, din orasul Simeria, este cercetat de politisti dupa ce un sofer a reclamat ca acesta l-ar fi amenintat in trafic cu un pistol, fara un motiv anume, agresorul precizand ulterior ca era vorba de o arma de jucarie, a informat miercuri Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara. 
Fapta s-a petrecut in Deva, iar suspectul a fost identificat de politisti la scurt timp dupa ce soferul a depus reclamatia la Politie, tanarul fiind audiat miercuri impreuna cu alte doua persoane cu care se afla in autoturism la momentul producerii evenimentului. 
"Acestia au prezentat si obiectul delict - o replica din plastic, inofensiva, a unui pistol - si au declarat ca se jucau in interiorul autoturismului cu respectivul obiect si ca barbatul in varsta de 30 de ani, aflat in trafic, a interpretat in mod eronat gestul acestora, pe care l-a perceput ca pe o posibila amenintare", se arata intr-un comunicat al IPJ Hunedoara, remis AGERPRES. 
Barbatul care a depus reclamatia la Politia Deva a relatat ca in timp ce conducea masina in zona unei intersectii, un necunoscut, care se afla intr-un autoturism cu volan pe partea dreapta, l-a amenintat de la geamul autovehiculului cu un obiect ce parea a fi un pistol. 
Acesta a sustinut ca gestul tanarului i-a produs "o stare de temere", motiv pentru care a depus plangere penala sub aspectul comiterii infractiunii de amenintare. 
Soferul a mai precizat faptul ca nu a avut nici un schimb de replici cu tanarul din autoturismul cu numere straine ori cu ceilalti doi ocupanti ai masinii, negand si o posibila sicanare in trafic. 
Politistii continua cercetarile, in acest caz, sub aspectul comiterii infractiunii de amenintare, in vederea clarificarii tuturor circumstantelor in care a avut loc fapta. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004876 (s)