News Flash:

Incep inscrierile in clasa pregatitoare si clasa I pentru anul scolar 2014-2015. Cand se vor publica listele?

13 Februarie 2014
1378 Vizualizari | 1 Comentarii
Inscrierea copiilor in clasa pregatitoare si la clasa I va avea loc din 24 februarie, iar listele cu elevii inscrisi in invatamantul primar in anul scolar 2014 – 2015 vor fi publicate in 11 aprilie, potrivit unui proiect al Ministerului Educatiei. Ministerul Educatiei a postat, marti, pe site-ul institutiei, proiectul de Calendar al inscrierii in invatamantul primar pentru anul scolar 2014 – 2015.

Astfel, in 17 februarie, vor fi afisate circumscriptiile scolare si numarul de clase pregatitoare alocate, la fiecare unitate de invatamant, pe site-ul acesteia si pe site-ul inspectoratului scolar.

Totodata, vor fi prezentate informatii cum ar fi posibilitatea organizarii procesului de invatamant in cadrul unei gradinite aflate in structura scolii sau in consortiu cu scoala si posibilitatea organizarii programului “Scoala dupa scoala” si vor fi afisate fotografii ale spatiului in care se desfasoara activitatea la clasa pregatitoare.

Tot atunci, va fi afisat programul de evaluare a dezvoltarii psihosomatice a copiilor, care poate fi solicitata de parinti in vederea inscrierii, fiind prezentate si unitatile/ institutiile in care se realizeaza evaluarea. In perioada 18 februarie – 12 martie va fi realizata evaluarea nivelului de dezvoltare psihosomatica a copiilor.

In perioada 19 – 28 februarie, in fiecare unitate de invatamant cu clase pregatitoare, va fi organizata “Ziua portilor deschise”, zi in care parintii, copiii si alte persoane interesate pot vizita spatiile dedicate activitatilor claselor pregatitoare si pot purta discutii cu personalul unitatii de invatamant implicat in aceasta activitate. Opiniatimisoarei.ro


inspectoratului scolar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Honoiwairua  | #987
Capu tau ie reising . Amu, torpmeta asta rosie poate mere si mai reising, insa tinand cont ca maine poimaine ii tin majoratu', mi-e teama sa nu ma depaseasca vreo roata.
Adauga comentariu

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1025 (s) | 22 queries | Mysql time :0.033111 (s)