News Flash:

Incendiu la un fast-food din Timisoara

14 Aprilie 2017
1314 Vizualizari | 0 Comentarii
incendiu3
Un incendiu a izbucnit, in noaptea de joi spre vineri, la un fast-food dintr-o piata agro-alimentara din municipiul Timisoara, fara ca vreo persoana sa fie ranita, pompierii intervenind cu trei autospeciale pentru stingerea focului.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratuui pentru Situatii de Urgenta (ISU) Timis, Bogdan Mutu, un incendiu a izbucnit la un fast-food aflat intr-o piata agro-alimentara de pe Calea Aradului din Timisoara.
”La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat, pe intreaga suprafata a cladirii. Ne-am deplasat cu trei autospeciale cu apa si spuma, un ofiter si zece subofiteri. S-a actionat pentru lichidarea si localizarea incendiului. A ars fast-food-ul in totalitate, aproximativ o suta de metri patrati si a fost salvata o masina din imediata apropiere a fast-food-ului si statia de autobuz de langa acesta. Nu au fost victime”, a declarat Mutu.
Conform sursei citate, cauza incendiului este ”de natura electrica”.
Incendiul a fost anuntat de catre locatarii din blocurile aflate in apropierea pietei agro-alimentare, care au fost treziti de zgomot si de flacarile inalte de cativa metri. News.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004975 (s)