News Flash:

Incendiu la Spitalul de Copii din Timisoara! De la ce a pornit

19 Septembrie 2022
320 Vizualizari | 0 Comentarii
incendiu timisoara

Un incendiu a izbucnit la Spitalul de Copii din Timisoara. ISU Banat si politistii au facut mai multe verificari.  Incendiul s-a produs in noaptea de sambata spre duminica, conform sursei citate. Din primele verificari s-a constat faptul ca incendiul a izbunit din camera tehnica a unitatii medicale, de la un aparat care era folosit pentru purificarea aerului.

„Astazi, (n. red. duminica) la ora 10:00, o comisie formata din reprezentati ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Banat” al judetului Timis, impreuna cu echipa CFL din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis, s-a deplasat la Spitalul de Copii “Louis Turcanu” din Timisoara pentru a stabili cauza probabila a evenimentului din cursul noptii.

Astfel, in urma cercetarilor efectuate, s-a stabilit ca incidentul s-a produs in camera tehnica, situata la etajul 1 al imobilului, din cadrul compartimentului transplant medular, iar cauza probabila a incendiului care a dus la degajari mari de fum la nivelul etajelor 1 si 2 ale spitalului, a fost defectarea pe timpul exploatarii a unui aparat electric de purificare a aerului”, transmit reprezentantii ISU Banat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006575 (s)