News Flash:

SofistiCAT – Salonul Felin International Bucuresti revine la Sala Palatului cu editia speciala “Abecedarul Pisicilor”  

14 Septembrie 2022
247 Vizualizari | 0 Comentarii
Banner

 
Peste 200 de pisici din toate colturile lumii vor putea fi admirate la SofistiCAT – Salonul Felin International Bucuresti, care va avea loc in zilele de 17-18 septembrie la Sala Palatului. 
 Deschis in ambele zile, intre orele 10-18, Salonul Felin SofistiCAT are ca principal punct de atractie competitia “BEST IN SHOW”, in care cele mai frumoase pisici se vor intrece pentru un loc pe podium.  Un prestigios juriu international va evalua superbele exemplare de pisici din rasele Abysiniana, Albastru de Rusia, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotica, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiana de Padure, Persana, Ragdoll, Singapura, Sphinx si pisica de casa. 
 SofistiCAT - Salonul Felin International Bucuresti este cel mai important eveniment de specialitate din sud-estul Europei si unul dintre cele mai populare evenimente din Romania, fiind indragit si mult asteptat atat de adulti, dar mai ales de copii. 
Intrarea este 15 lei pentru adulti, 8 lei pentru pensionari, iar copiii au acces gratuit.
Evenimentul este organizat de Asociatia Felina SofistiCAT, Federatia Nationala Felinologica din Romania (FNFR) si Federatia Internationala Felina (FIFe).
Pentru informatii suplimentare: candice_dragota•yahoo.com

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006152 (s)