News Flash:

IMPORTANT! Trenuri anulate cu plecare din Timisoara

18 Aprilie 2015
1685 Vizualizari | 2 Comentarii
 Niciun tren cu plecare din Timisoara Nord nu mai circula incepand de sambata, 18 aprilie, spre Jimbolia. CFR Calatori nu mai are acces pe calea ferata. opiniatimisoarei.ro a intrat in posesia unei adrese a Societatii Nationale Transport Feroviar Calatori (n.r. 34/1/285/15.04.2015), care spune ca „sambata, in 18 aprilie, expira contractul de acces pe infrastructura feroviara incheiat intre CFR Calatori si RCCF Trans SRL, pentru sectia Timisoara – Nord Jimbolia, unde au operat in baza acestui contract un numar de 4 perechi de trenuri de calatori apartinand CFR Calatori”.
Asadar, „din cauza neprelungirii contractului, incepand cu 19 aprilie, CFR Calatori NU mai opereaza trenuri pe aceasta sectie de circulatie inchiriata si administrata de catre RCCF Trans SRL”, scrie opiniatimisoarei.ro.
Practic, din Timisoara spre Jimbolia plecau, zilnic, 4 trenuri, tot atatea intorcandu-se la Timisoara. Ziua de sambata este ultima in care navetistii mai pot merge la serviciu si inapoi acasa cu trenurile CFR.
Contractul intre CFR Calatori si RCCF Trans SRL fusese semnat in luna martie, insa doar pe o perioada de o luna. Ulterior nu a mai fost prelungit. Ramane de vazut ce se intampla mai departe!
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004415 (s)