News Flash:

Pasiunea pentru pariuri sportive i-a adus unui timisorean un castig important la Loteria Bonurilor

15 Aprilie 2015
1134 Vizualizari | 0 Comentarii
Un tanar in varsta de 25 de ani din Sannicolau Mare (Timis) a scris pe o retea de socializare ca a castigat la Loteria bonurilor fiscale cu 13 bonuri obtinute dupa ce a jucat la pariuri sportive, el venind marti la sediul Finantelor Publice pentru a depune cerere de revendicare a castigurilor.
Tanarul Robert Hriscu, in varsta de 25 de ani, a filmat o parte din cele 13 bonuri castigatoare si a postat inregistrarea pe pagina sa de Facebook, el mentionand ca a obtinut bonurile respective, fiecare cu o valoare de sase lei, dupa ce a jucat la pariuri sportive, transmite corespondentul MEDIAFAX.
De asemenea, el a comentat ca are "cu ce sa se laude".
Tanarul este din orasul Sannicolau Mare si marti a venit la sediul Administratiei Finantelor Publice pentru a depune cerere de revendicare a castigurilor la Loteria bonurilor fiscale.
Potrivit directorului adjunct al Administratiei Finantelor Publice Timis, Mircea Calin, in judet aproximativ 80 de persoane s-au prezentat la sediul institutiei pentru a anunta ca au bonuri fiscale castigatoare la Loteria bonurilor fiscale.
Castigatorii au la dispozitie 30 de zile pentru a-si ridica premiile, iar pentru aceasta ei trebuie sa depuna la sediul Finantelor Publice bonurile castigatoare in original, o cerere tip si o copie a actului de identitate.
La prima extragere organizata pentru Loteria bonurilor fiscale de catre Ministerul Finantelor si ANAF, care a avut loc luni, in a doua zi de Paste, au fost declarate castigatoare bonurile emise la 7 februarie, cu valori intre 6,00 lei si 6,99 lei.
Persoanele care detin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu aceasta valoare, se pot prezenta in urmatoarele 30 de zile la unitatile ANAF, cu bonurile in original si o copie a actului de identitate, premiile urmand sa fie acordate in maximum trei luni. Mediafax.ro

finantelor publice sannicolau mare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005380 (s)