News Flash:

IMAGINI SOCANTE - Atac armat in metroul din Moscova

22 Noiembrie 2013
1410 Vizualizari | 0 Comentarii
In Rusia, călătoria cu metroul poate fi extrem de periculoasă. A simţit-o pe propria sa piele un bărbat, care a fost împuşcat în plină zi. Atacul a fost surprins de o cameră de supraveghere instalată în vagon. 
Incidentul a avut loc în timpul zilei, într-o garnitură de metrou din Moscova. In plan apropiat se văd doi bărbaţi, la prima vedere călători obişnuiţi. O altă persoană, care aparent îi cunoaşte, se apropie de ei, iar, din acest moment, evenimentele se succed cu repeziciune. Unul dintre cei doi călători scoate din buzunar un pistol cu aer comprimat şi trage un foc de armă în direcţia celui de-al treilea bărbat, rănindu-l în stomac.
Atacatorul repetă gestul şi îl împuşcă din nou pe bărbat, de data aceasta în zona feţei. Panicaţi, ceilalţi călători aleargă în direcţia opusă a vagonului, de teamă că cei doi bărbaţi i-ar putea ataca şi pe ei. Insă cateva zeci de secunde mai tarziu, aceştia coboară la prima staţie, iar în ajutorul călătorului împuşcat sar mai mulţi pasageri.
Bărbatul a fost transportat apoi la spital, unde a fost internat în stare gravă. Poliţia a dat publicităţii imaginile atacului şi speră să-i prindă rapid pe cei doi suspecţi.  

Galerie Video


rusia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1418 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006880 (s)