News Flash:

Iata ce Regina esti in functie de luna in care te-ai nascut

21 Septembrie 2018
1460 Vizualizari | 0 Comentarii
regina

Multe femei viseaza sa se simta adevarate regine, iar astazi noi va oferim aceasta posibilitate! Va propunem sa aflati ce fel de regina sunteti in functie de luna in care v-ati nascut.

Ianuarie. Regina rezistentei si rabdarii

Aceste femei intampina necazurile si greutatile vietii cu capul sus. In asemenea situatii o astfel de regina nu se plange nimanui, ci din contra asculta problemele altora si le da sfaturi utile. Insa daca rabdarea acestei femei a ajuns la limite, atunci mai bine sa fugi din fata ei. Infidelitatea nu o caracterizeaza.

Februarie. Regina care nu se opreste in fata niciunui obstacol

Aceste femei sunt incapatinate, mandre si increzatoare in fortele proprii, dar acest lucru le avantajeaza. Ele sunt innascute sa conduca si care nu se opresc in fata obstacolelor si au capacitatea de a lua decizii rapid. Datorita unei intuitii dezvoltate aceste regine ii percep foarte bine pe cei din jur, de asemenea, pur si simplu adora copiii.

Martie. Regina – o adevarata doamna

Ele sunt foarte sensibile si gingase, in cazuri rare cand ele sunt incapatinate, ele arata extraordinar. Astfel de regine au gust foarte fin si la fel ca un magnet ii atrag pe regii adevarati care sunt gata sa protejeze doamna sa de orice neplaceri.

Aprilie. Regina rebela

Specificul lor nu consta in faptul ca le place sa incalce regulile, dar in faptul ca ele le au pe ale lor. Aceste femei se deosebesc printr-un farmec feminin ametitor, datorita carora ii cuceresc pe barbati din prima. Ele sunt hotarate, cu scopuri bine determinate si sincere.

Mai. Regina razboinic

Puteti sa nu realizati ca in interior ea este o doamna foarte gingasa, dar este si un adevarat ostas, corect si fara compromisuri. In astfel de femei se imbina ceea ce nu poate fi imbinat. Ele pot fi in acelasi timp gospodine minunate si conducatoare excelente cu mare putere de vointa. Viata lor se aranjeaza destul de bine.

Iunie. Regina prezicatoare

Prin natura lor, aceste regine sunt foarte blande si se straduie sa evite orice conflicte. Ele se descurca foarte bine in oameni si au dezvoltat al saselea simt, care le ajuta sa prezica viitorul, desi in tinerete nu cred ca au un asemenea dar.

Iulie. Regina zdrobitoare de inimi

In copilarie aceste femei sunt fermecatoare, iar cu timpul se transforma in femei si mame puternice. Barbatii sunt innebuniti dupa ele, iar cu anii frumusetea lor infloreste tot mai mult. Insa aceste femei nu acorda prea multa atentie exteriorului lor.

August. Regina lider

Aceste femei sunt adevarati lideri, capabile sa duca oamenii dupa sine. Cel mai des ele ating multe inaltimi, dar prioritate ramane familia si casa. Aceste regine sunt foarte ordonate si sincere, iar cei din jur profita de acest lucru.

Septembrie. Regina zana

Caracterul acestor femei poate fi foarte diferit, insa le uneste un singur lucru – talentul de a crea minuni din nimic. Aceste regine pot fi foarte pedante si excesiv de concentrate. Ele pot deveni niste gospodine si mame extraordinare.

Octombrie. Regina simturilor

Chiar daca aceste regine par a fi destul de izolate si chiar reci, in interiorul se imbina in acelasi timp gheata si focul. Aceste femei sunt capabile sa innebuneasca aproape fiecare barbat, deseori pretinzand ca sunt niste prostute fermecatoare.

Noiembrie. Regina vrajitoare

Aceste regine sunt in acelasi timp seducatoare si pasionale, dedandu-se in intregime dragostei. Ele sunt psihologi buni si fara dificultate prezic intentiile altor persoane. Din cauza firii lor de vrajitoare deseori viseaza vise profetice.

Decembrie. Regina calatoare

Aceste femei pot sa traiasca o viata intr-un singur loc, desi in interior viseaza la ceva departe si inalt. Visele lor de multe ori se indeplinesc! Mai mult, astfel de regine au un exterior foarte atragator si un caracter placut.


regina rezistentei rabdarii obstacol doamna rebela
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008533 (s)