News Flash:

Liviu Varciu rupe tacerea! A vorbit pentru prima oara despre motivul despartirii de Anda Calin: „Nu-mi mai trebuie dragoste, nu-mi mai trebuie nimic”

16 Septembrie 2018
1794 Vizualizari | 0 Comentarii

Liviu Varciu pare destul de hotarat in privinta planurilor de viitor pe care le are. In cadrul unei scurte declaratii in cadrul emisiunii „Agentia VIP”, Varciu a vorbit si despre viata lui sentimentala, pentru prima oara de la despartirea de Anda Calin.

Varciu a parut destul de dezamagit de tot ce inseamna relatii de dragoste si a declarat ca nu ii mai trebuie nici nunta, nici dragoste.

„Nu-mi mai trebuie nunta, nu-mi mai trebuie dragoste, nu-mi mai trebuie nimic…Vreau doar sa muncesc sa aiba fetele mele tot ce isi doresc, sa fiu puternic si sa pot sa le tin pe toate”, a declarat artistul.

In ceea ce priveste recenta „isprava”, pe care impartasit-o si cu fanii de pe Instagram, Liviu Varciu a declarat ca fiica sa, Carmina, si-a dorit foarte mult un tatuaj, motiv pentru care a decis sa paseasca in salonul faimoasei DJ Wanda si sa ii implineasca visul fetei sale.

„Sunt un tata ori inconstient, ori genial. Mi-am facut un tatuaj pentru ca fata mea si-a dorit foarte tare si imi tot spune treaba asta de vreo doi ani si jumatate. Si mi-am zis, bai, decat sa se tatueze intr-o scara de bloc, mai bine o iau de manuta si isi face un tatuaj cu mine, m-a zis ca vrea sa scrie „Atata timp cat voi trai” si tu sa-ti scrii „Tu vei fi copilul meu”. Am primit multe mesaje pe Instagram in care m-au felicitat pentru initiativa. Mi-am tatuat copilul la 17 ani, mi-am facut copilul fericit, nu stiu daca am gresit, dar nu mai e ca pe vremea mea, mama ma ducea direct la dezalcoolizare…Eu iau copilul decat in vacanta de vara, acum e in Arad. O vad mai rar, in vacanta de vara sau cateva zile in vacanta de iarna”, a declarat Varciu, potrivit sursei citate.

La nicio luna de la botezul fetitei lor, Liviu Varciu si Anda Calin s-au despartit, anuntul venind pe pagina de Instagram a artistului.
Liviu Varciu si Anda Calin au impreuna o fetita, pe micuta Anastasia, iar artistul a spus ca isi vor creste in continuare copilul si vor avea o relatie omeneasca si fireasca.

Galerie Foto

varciu_2
liviu varciu hotarat agentia vip anda calin dezamagit
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005553 (s)