News Flash:

Bursucu, marturisiri sincere despre relatia pe care o are, de fapt, cu Teo Trandafir! Replica lui cand a fost intrebat daca s-au certat vreodata

16 Septembrie 2018
1468 Vizualizari | 0 Comentarii

Bursucu sau… asa cum e stiut de apropiati Adrian Cristea e un barbat implinit pe toate planurile. De curand, el a vorbit despre mica lui printesa, pe care i-a daruit-o logodnica sa. In timpul declaratiilor, prezentatorul TV a abordat si subiectul legat de relatia pe care o are cu Teo Trandafir alaturi de care modereaza o emisiune de la Kanal D.

Bursucu, marturisiri sincere despre relatia pe care o are, de fapt, cu Teo Trandafir

Inainte sa devina prezentator, Bursucu a fost coregraf la “Dansez pentru tine” si, in ciuda faptului ca timpul sau liber este mult prea putin, el nu a renuntat la pasiunea pe care o are pentru dans. Emisiunile realizate impreuna cu Teo Trandafir l-au maturizat foarte mult, el subliniind ca vedeta l-a ajutat enorm sa evolueze. Si… desi in fata camerelor, ei se mai contrazic cu mult patos, niciodata nu s-au certat, a mai spus moderatorul.

“Niciodata, nici macar asa de la ceva mic. Noi intotdeauna am discutat despre cum am putea schimba sa fie mai bine, dar niciodata nu ne-am certat.

La inceputul relatiei noastre profesionale spuneam: «E inteligenta, e spontana, e creativa», dar am ajuns sa ne cunoastem atat de bine, incat lucrurile astea mi se par atat de…  firesti. Pentru mine, din punct de vedere profesional, e un tot, omul de la care am ce invata, omul cu care pot sa vorbesc bune, rele, imi spune tot, ii spun tot, ne stim vietile unul altuia, deja am trecut peste etapa aia de inceput. Ca daca exista doi prezentatori intr-o emisiune si daca cei doi nu se iubesc din punct de vedere profesional, lucrurile nu o sa mearga niciodata”, a declarat Bursucu pentru dcnews.ro.
Bursucu vrea sa isi invete fetita cea mica sa danseze

Desi mica printesa a coregrafului doar ce a implinit doua luni saptamana aceasta, el are deja mari planuri pentru ea: vrea sa o invete sa danseze. E drept, mai are de asteptat cateva luni… macar sa invete sa stea in picioare fiica pe care i-a daruit-o femeia iubita. Va reamintim ca in luna lui Cuptor, indragitul prezentator a devenit tatic pentru prima data. Bursucu si logodnica lui, Andreea, i-au pus numele fiicei lor Anays Maria.

“Nu ma gandesc la lucrurile astea…avem o luna jumate. Nu ma gandesc daca vine vreunul si o ia si o face sa sufere. Tot ce imi doresc este ca fetita mea sa fie sanatoasa, norocoasa si sa semene cu mama ei din punct de vedere al caracterului. Stii cat mi-a luat mie sa o cuceresc pe mama ei? O luna de zile! Si stii cat mi-a luat sa o conving ca totul e in regula? Inca vreo jumatate de an! De la mine trebuie sa ia simtul umorului. Il are si mamica ei, dar sa zicem ca eu excelez la treaba asta. Deja e frumoasa ca maica-sa. Se zice ca seamana si cu taica-su, dar acum fie vorba intre noi, nici taica-su nu e rau. Daca e sanatoasa, norocoasa, restul vine. E important sa aiba incredere in ea. Am spus asa: «Vreau sa am o iubita si o mama a viitorului meu copil, responsabila, atenta, grijulie si sa fie cum imi place mie». Mai am o fetita de 12 ani, e fiica iubitei mele, dar a devenit si a mea. Am vazut si apreciez enorm cum iubita mea a crescut-o pe aceasta fetita, si dupa un an, 2, 3 de relatie am zis: «Dom’le, ea e! Ea trebuie sa fie mama copiilor mei!»”, a mai spus Bursucu in cadrul interviului.

Adrian Cristea, alias Bursucu, a devenit tata in vara acestui an. Logodnica lui, Andreea, a nascut o fetita de nota 10 pe 12 iulie. Micuta a primit numele Anays Maria.


bursucu teo trandafir coregraf dansez tine relatiei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1347 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008833 (s)