News Flash:

Iata ce iti poate spune forma unghiilor despre caracterul tau

13 Iulie 2017
1109 Vizualizari | 0 Comentarii
unghii
Deja multe secole la rand oamenii afirma ca pot spune multe despre personalitatea omului dupa aspectul sau fizic. Exista multe clasificari in functie de lungimea si forma degetelor, forma craniului etc.
Astazi, va propunem o clasificare care este bazata pe forma unghiilor.
Ce caracter aveti in functie de forma unghiilor
1. Unghii lungi si verticale
Cel mai probabil sunteti o fire romantica, o persoana echilibrata cu o fantezie putin stranie dar frumoasa. Sunteti predispusi sa observati detaliile pe care altii nu le vad. Va intelegi bine cu majoritatea persoanelor, ele va respecta.

2. Unghii late cu partile laterale rotunjite
Sunteti o fire suficient de aprinsa. Calitatile care va avantajeaza sunt spiritul analitic si intelegerea. Desi sunteti aprins, cei din jur va iubesc pentru ca spuneti totul direct. Deosebiti foarte bine adevarul de minciuna, va place sa va apucati imediat de lucru si stiti cum sa dati un sfat bun. Dvs. nu le spuneti oamenilor ceea ce vor sa auda, dar le spuneti ceea ce ei trebuie sa auda.
3. si 4. Unghii rotunde sau in forma de ou
Sunteti o persoana pozitiva si fericita, linistita, un pacifist echilibrat. Va place sa faceti ceva neobisnuit printr-o metoda neobisnuita, de aceea rar luati exemplu de la cineva. Intelegeti foarte bine sentimentele dvs., insa deseori ele v-o iau pe dinainte.
5. Unghii patrate
Sunteti o persoana de neinfricat si disperata. Fiind un lider innascut, sunteti o persoana serioasa si un ganditor profund, ceea ce poate indeparta unele persoane. De fapt, sunteti foarte sufletisti si multor persoane le este placut sa discute cu dvs.
6. si 7. Unghii in forma de triunghi
Sunteti destept si inventiv, puteti genera idei noi si aveti o minte ascutita, in special daca vi se cere perfectiunea, scrie poatenustiai.ro. Deseori va apar idei noi mai repede decat barbatilor. Persoanele care va cunosc sunt incantate de dvs.

8. Unghii in forma de migdala
Sunteti sincer, prietenos si devotat. Sunteti bland, dar puteti fi si foarte dur. Oamenilor le place sa fie in compania dvs., deoarece cautati partile lor pozitive. Puteti foarte usor sa gasiti solutii in situatii dificile.
9. Unghii in forma de sabie
Viata dvs. seamana cu un varf de sabie. Sunteti ambitios si v-ati obisnuit sa munciti mult. Va puneti scopuri si nu va opriti pana nu le atingeti. Fiind o persoana unilaterala, puteti sa va impotriviti sarcinilor care sunt in afara domeniului dvs. de activitate.

degetelor unghiilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006710 (s)