News Flash:

Iata ce au aflat cercetatorii despre amestecul de lamaie cu bicarbonat de sodiu

9 Octombrie 2017
935 Vizualizari | 0 Comentarii
bicarbonat de sodiu
Este important sa retineti ca inainte sa dezvoltati celule canceroase, exista o deteriorare a sistemului imunitar, precum si un numar crescut de toxine in celule. Lipsa de suplimente adecvate este, de asemenea o mare problema care ar putea duce la cancer. Atunci cand apare cancerul, exista, de obicei, mai mult de o metoda de combatere a bolii in mod eficient. Un lucru ramane cert, trebuie sa reduceti aciditatea din organism daca doriti sa preveniti cancerul. Putem face acest lucru prin alcalinizarea corpului cu ajutorul acestui remediu, care contine lamaie si bicarbonat de sodiu.


Studiile au aratat ca lamaia poate fi foarte utila in lupta impotriva cancerului. Dar, in afara de capacitatile sale anti-cancer, lamaia poate de asemenea, fi utilizata in lupta impotriva chisturilor si tumorilor. Medicina a fost in stare sa dovedeasca, prin teste de laborator ca aceasta planta poate vindeca in mod eficient cancerul. Cercetarile au aratat ca lamaia distruge celulele canceroase in douasprezece tipuri diferite de cancer. Lamaia impiedica raspandirea celulelor canceroase si ar putea fi de 10.000 de ori mai eficienta decat chimioterapia si medicamentele. Lamaia de asemenea, lupta cu microbii, bacteriile si bolile ce pot fi contagioase.

Efectele benefice pe care le are lamaia sunt multe, lupta cu parazitii si viermii din organism si ajuta, de asemenea, la scaderea tensiunii arteriale. Lamaia va poate ajuta, de asemenea, sa depasiti depresia, stresul si nervozitatea. Ea contine, de asemenea, vitamina C, vitamina B, riboflavina, potasiu, magneziu, calciu, fosfor, proteine si carbohidrati. Cand adaugati bicarbonat de sodiu la lamaie, beneficiile cresc, deoarece nivelul pH-ului din corpul vostru va reveni la normal, reducand aciditatea. Atunci cand organismul este alcalin, este foarte dificil pentru boli sa se dezvolte. De ce aceasta reteta este atat de eficienta? Deoarece, lamaia si bicarbonatul de sodiu se completeaza reciproc. In timp ce lamaia lupta impotriva cancerului, bicarbonatul de sodiu reglementeaza nivelul PH-ului la unul care nu este potrivit pentru progresarea bolii.


Ingrediente:
240 ml de apa distilata
1 lingurita de bicarbonat de sodiu
suc de lamaie dintr-o lamaie
Instructiuni si dozare:
Pur si simplu amestecati toate ingredientele impreuna si luati mixtura de trei ori pe zi, atunci cand va este foame, inainte de mese. De asemenea, luati sucul de lamaie cu o lingurita de bicarbonat de sodiu. Aceasta reteta nu are efecte secundare teribile, spre deosebire de chimioterapia. Pentru a va asigura ca lamaile pe care le folositi nu sunt tratate cu ingrasaminte si alte substante chimice, puteti planta un lamai intr-un ghiveci si sa-l cresteti organic. Lamaiul organic crescut de voi are proprietati mult mai eficiente, decat acei care au fost tratati cu diferite tipuri de substante chimice.

Galerie Foto


celule canceroase anti-cancer vitamina c alcalin apa distilata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1337 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004640 (s)