News Flash:

Iarna fara Hrusca in Romania

15 Decembrie 2013
1335 Vizualizari | 0 Comentarii
Ștefan Hrușcă a rupt tradiția, după ce an de an, a fost alături de români în preajma sărbătorilor de iarnă. Este pentru prima dată când, după 20 și ceva de ani, celebrul colindător nu va susține niciun spectacol în România, de Crăciun.

Mai în glumă, mai în serios, de fiecare dată când se apropie Sărbătorile de Iarnă, în special Crăciunul, inevitabil apare şi numele lui Ştefan Hruşcă.

Interpretul maramureșan de muzică folk își obișnuise fanii ca la începutul lunii decembrie să vină din Canada, acolo unde s-a stabilit imediat după Revoluție, și să colinde în toată luna cadourilor. 

De data asta, se pare, că Hrușcă a decis să le cânte americanilor, oferta lor fiind mai atrăgătoare din punct de vedere financiar. De exemplu, numai în Boston, unde are concert, prețul biletelor este de 40 de dolari, în comparație cu 50 de lei, atât cât plăteau fanii săi la Sala Palatului.

Dar și spectacolele organizate în România, în preajma sărbătorilor de iarnă, îi umpleau conturile lui Ștefan Hrușcă. Suma adunată de artist nu era deloc de neglijat, acesta pleca în Canada, conform cancan.ro cu aproximativ 250.000 de euro, după câteva zile de colindat. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007267 (s)